У зв'язку з трагічною смертю Кобзона, його друзі вирішили вшанувати його пам'ять і поділитися своїми спогадами про виконавця.


Петросян, наприклад, зазначив, що для артистів це непоправна втрата не тільки друга, але і захисника - як в житті, так і в мистецтві. Про це він повідомив в коментарі росЗМІ.


Комік висловив співчуття рідним і близьким виконавця, а також шанувальникам його таланту.
Він додав: "Помер великий співак, творчість якого відображала в піснях душу народу. Цим самим він пов'язав себе з країною і народом назавжди. <...> Усім відомо, що і на святах, на ювілеях він завжди був активним учасником, виконавцем. Йосип Давидович знаходив не тільки що заспівати, а й що розповісти, виблискуючи дотепністю. Царство Небесне! Пішла велика людина, а великий співак Йосип Кобзон залишився з нами".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Варто згадати, що Йосип Кобзон помер сьогодні вранці на 81-му році життя. Останні дні народний артист провів в реанімаційному відділенні однієї зі столичних клінік.
З початку місяця він був підключений до апарату штучної вентиляції легенів, а два дні тому впав у кому, з якої так і не вийшов.


До слова, Софію Ротару госпіталізували в реанімацію уфимской лікарні, в Росії. Після виступу співачці стало погано, і вона втратила свідомість. Про це повідомив telegram-канал Super.
За повідомленням порталу Ufa1.ru, в одну з уфимских лікарень екстрено госпіталізована популярна співачка Софія Ротару. 71-річній виконавиці стало погано прямо під час виступу.

У лікарню Ротару доставили приблизно о 23.00 за уфимскому часу. На даний момент вона перебуває в реанімації і за її життя борються лікарі. Відомо, що співачка перебуває в свідомості. Персоналу лікарні заборонено будь-яким чином коментувати ситуацію і говорити про зіркову пацієнтку. На місце викликані кращі лікарі республіки.


На даний момент стан співачки уточнюється.

Нагадаємо, у четвер, 30 серпня, не стало відомого російського співака, депутата Держдуми РФ Йосипа Кобзона. Артисту було 80 років. Смерть підтвердили і його родичі.

Як повідомляв Znaj.ua, Йосип Кобзон помер 30 серпня 2018 року, йому було 80 років. Він найтитулованіший виконавець російської естради. Так само він був депутатом Держдуми з 1995 року. Останні 13 років Кобзон боровся з онкологічним захворюванням.

Також Znaj.ua писав про те, що російського режисера Володимира Меньшова госпіталізували в одну із лікарень Москви, припускають, що через проблеми з серцем.