Співак Йосип Кобзон, який помер вранці 30 серпня, залишив своїм дружині і дітям значний спадок.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За життя Кобзону належало велика кількість нерухомості.

У підмосковному селищі Баковка Йосипу Давидовичу належить 2 гектара землі. На цій ділянці знаходиться шість будівель: житлові будинки - 413 кв.м, 548 кв.м, 262 кв.м, гостьовий будинок - 568 кв.м, будинок охорони - 417 кв.м, госблок - 191 кв.м. Орієнтовна вартість маєтку становить близько 400 мільйонів рублів.

Також Кобзону належить квартира в елітному будинку в центрі Москви: двоповерховий пентхаус на Новому Арбаті площею 671 кв.м коштує приблизно 500 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також родичі артиста можуть отримати в спадок його автомобіль - Йосип Давидович пересувався на Mercedes Maybach вартістю більше 10 мільйонів рублів. І це не враховуючи грошей на банківських рахунках. Відзначимо, що у Йосипа Кобзона залишилися вдова Нінель, двоє дітей і десять онуків.

Разом з тим варто відзначити, щоосійський і радянський співак, уродженець Часова Яру Донецької області Йосип Кобзон, який 30 серпня помер на 81-му році життя, в юності серйозно захоплювався спортом.

Так, відомо, що саме він стояв біля витоків створення в СРСР професійного боксу. Крім того у свій час він виграв Чемпіонта України.

"Кобзон створив один з перших професійних боксерських клубів "Атлет". В юності він був перспективним боксером - його апперкоти і хукі відправляли на підлогу рингу багатьох противників. Він кілька разів вигравав республіканські чемпіонати УРСР. Але все ж вирішив піти зі спорту після першої серйозної поразки нокаутом", - нагадує.

Крім того зазначається, як відомо, Україна позбавила народного артиста Росії, прихильника агресії Кремля Йосипа Кобзона державних нагород і заблокувала його активи. Про це йдеться в указі президента України №126/2018. Раніше російського артиста і депутата Державної думи від "Єдиної Росії" Йосипа Кобзона позбавили звання почесного громадянина міста Слов'янськ Донецької області.

Кобзон, який є уродженцем України, крім публічної підтримки підконтрольних Кремлю бандформувань, періодично відвідував тимчасово окупований Крим і Донбас, де, зокрема, давав концерти. У серпні 2015 го бойовики присвоїли йому фейковий звання "героя ДНР".

Кобзон неодноразово відвідував підконтрольні бойовикам міста Донецьк і Луганськ з концертами, також заявляв про підтримку членів незаконних збройних формувань на Донбасі.

Народний артист СРСР, кремлівський блазень Йосип Кобзон при оцінці Революції Переваги зірвався на сильно емоційно забарвлену мову.

"Майдан українців хвилював, вони самі стали терористами. Я ненавиджу Майдан, і всіх прихильників", - заявив путінський улюбленець.

Помер російський співак Йосип Кобзон Нагадаємо, що помер Йосип Кобзон.

Як повідомляв "Знай.ua", мережа гуде, згадуючи пірамідки та інші "подвиги" улюбленця Путіна та "героя ДНР".

Також "Знай.ua" писав, що Кобзон сам підготував собі місце на кладовищі.