Новий сезон проекту "Зважені та щасливі" розповість глядачам не тільки про те, як худнути, але й як правильно набрати здоровий вагу.

Рік тому ведуча нового сезону Мирослава Ульяніна настільки захопилася власним схудненням, що дійшла до 38 кілограмів і виглядала як ходячий скелет.

Зараз вона змогла побороти харчовий розлад і виглядає просто чудово.

На своєму досвіді Мирослава розповість глядачам і учасникам як правильно набирати вагу в спеціальній рубриці #стопанорексія. Разом з фахівцями в області харчування і психології ведуча буде розбирати причини виникнення розладу і методи боротьби з ним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Якісний набір ваги важчий, ніж схуднення. Адже потрібно це робити не шкідливою їжею, яка піде в жирові відкладення і целюліт, а правильними тренуваннями і здоровим харчуванням в комплексі. Худнути в цьому плані простіше, оскільки, коли ми худнемо, ми скидаємо жировий шар. Він скидається досить просто, якщо додати кардіо-тренування, знизити калорійність раціону і прибрати деякі продукти. Тому що ти береш те, що в організмі зайве. Варто тільки дати правильний поштовх. Організм його розуміє і з радістю йде тобі на зустріч і скидає", - коментує ведуча і консультант з харчування.

Раніше повідомлялося, що ведуча шоу Зважені та щасливі Мирослава Ульяніна розповіла, що можна їсти перед тренуванням, а чого краще уникати. Основна порада від попурярного блогера — ніякої їжі перед самим заняттям.

Фізична активність відволікає від процесу травлення. Тому виникає неприємне відчуття тяжкості під час виконання вправ, якщо поїсти прямо перед тренуванням. При цьому саме заняття буде заважати нормальному переварюванню їжі. Кращий час для прийому їжі перед спортом — за 1,5-2 години.

Обов'язкові продукти перед тренуванням

• вуглеводи, вони поповнюють запаси глікогену і забезпечують організм енергією: каші — (гречка, вівсянка, коричневий рис), фрукти, бездріжджові хлібці, різні варіанти смузі;

• білки (добавка до вуглеводів): риба, яйця, сир зернистий, сир тофу, бобові і різні овочі.

Нагадаємо, змусить схуднути і підніме настрій: названо найкрутіший сніданок.

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "Зважених та щасливих" розкрила секрет ідеальної фігури.

Также Знай.ua писав, зважені та щасливі: зовнішній вигляд переможниці проекту вас шокує.