Наречену знаменитого російського репера Тіматі, який називає себе улюбленим виконавцем президента РФ Володимира Путіна, запідозрили у зраді.

Так, Анастасія Решетова все більше часу проводить разом із сином відомого олігарха Сергієм Саркисовим-молодшим. У мережі і раніше були опубліковані їх спільні знімки з відпочинку, пише "СтарХит".

19-річний син російсько мільярдера і Решетова були помічені разом під час відпустки в Ніцці, при цьому Тіматі з ними не відпочивав. Компанію парі склала популярна актриса Наталя Рудова.

Зазначимо, 35-річний репер і модель Анастасія Решетова разом вже близько трьох років. Нещодавно в мережі з'явилися чутки про те, що Тіматі зробив Решетовой пропозицію, однак самі артисти відмовилися коментувати цю інформацію.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До речі, Решетова раніше активно висвітлювала своє особисте життя в соціальних мережах, але трохи більше місяця тому вона видалила свій аккаунт в Instagram.

Ми раніше писали про те, що 8 червня "Олімпійський" у Москві, Росія шумів - у столичному спорткомплексі пройшла церемонія вручення "Премії МУЗ-ТВ 2018. Трансформація”. Російські знаменитості, яких в цей вечір було більше сотні, піднімалися на сцену за нагородами або щоб вручити їх.

Втім, все найцікавіше відбувалося, коли ведучі спускалися в зал, щоб поспілкуватися із зоряними гостями, так сказати, в неформальній обстановці. Дмитро Нагієв намагався вивідати у запроданки Світлани Лободи ім'я новонародженої доньки і дізнатися, хто ж є її батьком, Максим Галкін розсмішив Філіпа Кіркорова до сліз, а Ксенія Собчак пройшлася по Анастасії Решетовой, що з'явилася на церемонії разом зі своїм коханим Тіматі.

Ксенія, підійшовши до них, подякувала Тимура за те, що він привів на церемонію головну жінку свого життя. Цей комплімент Собчак адресувала мамі репера, яка сидила позаду сина.


Нагадаємо, живіт Собчак перетворився в повітряну кулю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Собчак дражнить жебраків росіян приватним літаком.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що фіналістка шоу Холостяк закрутила роман з братом Тіматі.