Перегляди Youtube – це шанс увійти в історію не тільки блогерам, але і музикантам. Завдяки багатомільйонним і навіть мільярдним переглядами, деякі кліпи щільно засіли в рейтингу тих, які найбільше переглядаються за весь час існування відеохостингу.

Так, сервіс YouTube Music оприлюднив список найпопулярніших пісень цього літа 2018. Пісні, які ще довгий час будуть зігрівати холодними вечорами.

Опубліковано топ-10 літніх кліпів, які були найпопулярнішими з 28 травня по 25 серпня на YouTube. Передає Forbes.

Звання найпопулярнішого хіта літа за версією YouTube посіла пісня " Girl Like You групи Maroon 5 і реп-виконавиці Cardi B. І це не дивно, мелодійна пісня з оригінальним кліпом зібрала 728 мільйонів переглядів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У ролику знялися актриса Галь Гадот, комік Сара Сильверман і інші знаменитості.

Друге місце посіла пісня Te Bote (Remix) реперів Casper, Nio Garcia, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna.

А замикає трійку лідерів композиція південнокорейської групи Black Pink Ddu-du Ddu-du.

Варто відзначити, що південнокорейські виконавці останнє десятиліття не поступаються американським. Для цінителів корейського стилю група Black Pink, яка складається з чотирьох дівчат, стала справжньою знахідкою.

Як би там не було, в цьому списку кращих хітів літа, кожен знайде свій.

Приємного перегляду!

Maroon 5— Girls Like You ft. Cardi B


Casper — Te Bote (Remix) feat Nio Garcia, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna


BLACKPINK — Ddu-du Ddu-du

Becky G, Natti Natasha — Sin Pijama


Cardi B, Bad Bunny & J Balvin — I Like It


Nicky Jam x J. Balvin — X (EQUIS)


Daddy Yankee — Dura


Neha Kakkar, Dhvani Bhanushali & Ikka Singh — Dilbar


Drake In My Feelings


Ed Sheeran — Perfect


Нагадаємо, південноафриканська хип-хопова музична група з Кейптауна Die Antwoord представила відео на нову пісню "Alien", зняте спільно з The Black Goat.


Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальна співачка Рита Ора не соромиться демонструвати своє тіло. Нещодавно під час виступу артистка залишилася в коротких шортах і топі, позбувшись пишної спідниці.


"Знай.uа" писав, Настя Каменських випустила чуттєве лірик-відео на україномовний хіт "Тримай". NK постала в образі дівчини, яка збирається на побачення до обранця, якому належить її серце. Відео вже доступно до перегляду на офіційному YouTube-каналі співачки.