Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість показала селфі без макіяжу і зізналася, що хоче розцілувати кожного свого фолловера, адже тепер їх цілих 4,7 млн. Варто відзначити, що далеко не всім припала до душі натуральність артистки.

"Цілую всіх і бажаю найдобріших сновидінь) Вас у мене 4,7 млн. Цікаво , якщо поцілувати кожного в лобик , що станеться з губищами 😂😂😂?!)", - пожартувала Тодоренко. Фолловери ж розділилися на два табори. "Гімнастика для губ)) Стануть ще пухліше і рожевіше)). Реально працює", "Природна краса, це так класно", "Мавпочка))", "Яка ж ти класна, обожнюю тебе", - захоплювалися одні. "А де вії?", "Чому така страшненька? У чому секрет ?", "Регіна з цією вагітністю перестала стежити за своєю зовнішністю,розслабилася. Всі сторіс, всі фотки, якісь не професійні, всі без макіяжу і волосся дивні, розчесати ж можна. Ну не можна так Регін.", "а з макіяжем набагато краще", - обурювалися інші.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко буквально розлютила фоловерів дивним жестом. Знаменитість написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші за українців, а потім звузила очі за допомогою пальців. Також артистка, надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще