Відома українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії, зовсім недавно пережила скандал зі зрадою свого чоловіка, а вже зараз вона порадувала своїх фанатів пікантним фото.

Досить відвертий знімок співачка опублікувала у своєму Instagram з питанням, чи готові фанати до концерту в Астані. Про це пише портал "Політека".

Виконавиця одягнена в чорну латексну сукню з відвертим вирізом на нозі і глибоким декольте. Лорак кокетливо виставила оголену ногу з-під вирізу сукні.

Користувачі здивувалися, мовляв, про майбутній концерт їм нічого не відомо, однак зазначили, що наряд симпатичний.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Як так. Я теж в шоці. Чому не було афіш, і зараз шукаю і ні де не реклами нічого про ваш концерт. Коли і де концерт", "Шалено красива", "Дівчина з глянцевого журналу", "Кароліна! Ви незрівнянні", — написали фанати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Ані Лорак відноситься до тієї категорії зірок, які й дня прожити не можуть без соцмереж. Артистка регулярно радує шанувальників різноманітними знімками - від закулісних фото з концертних шоу, до зйомок кліпів. Але більше всього подобаються шанувальникам рідкісні сімейні кадри, які з'являються в Instagram.

Так, зовсім нещодавно, на своїй офіційній сторінці в Instagram, Лорак опублікувала відразу два фото своєї маленької доньки Софії. На одному фото дочка ніжно цілує і обіймає маму, а на другому - позує сама, демонструючи стильний наряд.

Варто нагадати, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, за що і стала персоною нон-грата на батьківщині, не дивлячись на часті негативні коментарі в соцмережах не упускає шансу виставляти нові знімки.

Так, вона знову порадувала фоловерів на своїй сторінці в Instagram знімком в облягаюючій світлій сукні на фоні моря. Образ артистка доповнила футуристичними темними окулярами і прозорими туфлями на шпильці.

Нагадаємо, блиск мішури, але не світло зсередини: фанати жорстко проїхалися по образу Лорак.

Як повідомляв Знай.uа, три популярні українські групи радісно поповнять ряди запроданцев.

Знай.uа писав, українські запроданки похвалилися московськими самоварами.