Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість розповіла, що живе в щасливому шлюбі з чоловіком Тимуром Хромаєвим цілих 15 років. З цієї нагоди артистка виставила трепетний спільний знімок і зізналася в коханні, написавши вірш.

"С тобой однозначно мы с разных планет!

Живем, ничего не играя!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пятнадцать уж космосу этому лет !

Давай там ещё полетаем.........................................

З річницею, коханий @timur_khromaev", - зворушливо підписала кадр Єфросиніна. Фолловери знаменитості залишилися в захваті: "З РІЧНИЦЕЮ 💗💗💗 Вітаю бажаю дуже довгих і щасливих років разом 💗", "Вітаю!!!! Бажаю Вашому космічному коханню безмежності та яскравості!!!!!", "Прекрасна пара, прекрасний приклад для наслідувань😍", "пам'ятаю Вашу чудесну весільну сукню😍, до дірок тоді задивилася репортаж про весілля в журналі "Наталі" 😅", "Вітаю!!!Багатьох спільних,щасливих років❤❤❤", "Від усього серця вітаю!!!! ❤️Миру, гармонії, світла, радості,тепла нескінченності, безмежності вашому Космосу, вашому Всесвіту 🙏🎉🌈🌞".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна створила рубрику "Питання-відповідь" і розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також знаменитість бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, артистка вирішила поділитися першими враженнями від шоу.