39-річна українська співачка-запроданка Ані Лорак, яка після зради чоловіка Мурата пропала з соцмереж і намагається всіляко уникати цю тему, останнім часом знову почала проявляти активність.

Так, Лорак опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram.

Співачка опублікувала фотографію, на якій позує лише в вульгарних колготках в крупну сітку, а верхню частину тіла прикриває пелериною а-ля "дощик". При цьому складається враження, що Лорак забула одягнути спідницю. А золотисті туфлі-копитця тільки посилюють вульгарний образ артистки. До речі на фото можна розгледіти підтягнуті ноги співачки.

Однак непристойний образ артистки, викликав шквал негативних емоцій у шанувальників і Лорак поспішила видалити фото з Stories. Але на нещастя зірки, скрін цієї ганьби встигло зробити багато ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше з'ясувалося, що Ані Лорак відправила дочку на відпочинок з її батьком Муратом Налчаджіоглу після скандалу. Незважаючи на це, співачка все ж дозволила чоловіку-зраднику забрати з собою 7-річну Софію.

А в цей час співачка-запроданка зможе спокійно присвятити себе новій роботі в Росії. Адже нещодавно стало відомо, що Лорак запросили на шоу "Голос" в ролі одного з наставників. Разом з нею у суддівських кріслах виявилися Костянтин Меладзе, Сергій Шнуров і Баста.
Нещодавно з'явилася інформація про те, що скандальна Лорак буде однією з наставниць на шоу "Голос". Разом з нею у суддівських кріслах виявилися Костянтин Меладзе, Сергій Шнуров і Баста.

Дочка ж співачки Софія зараз веселиться з батьком. Мурат постійно публікує у своєму Instagram фото з відпочинку. Варто відзначити, що та дівчинка і батько виглядають щасливими, проводячи час разом.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram концертний образ з нової фотосесії. Так, знаменитість вбралася в латексний наряд, а фанати помітили, що це в стилі Кім Кардашьян.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 39-річна Ані Лорак після скандалу зі зрадою чоловіка і довгої паузи опублікувала перше фото в соцмережах. Поки шанувальники Ані обговорюють зраду її чоловіка Мурата Налчаджіоглу і з'ясовують нові подробиці життя і любовних пригод чоловіка, сама співачка красномовно відмовчується.

Також Знай.uа" писав, подружка Бєляєвої розповіла про "апетити" чоловіка Лорак.