Голлівудську зірку з українським корінням, знамениту дівчину Бонд Ольгу Куриленко засікли в магазині техніки курортного міста Бердянська, розташованому в місцевому ТЦ "Екватор". Як виявилося, зірка родом звідти і приїхала побочитися з ріднею.

про це повідомляє Ink.

Разом зі своїми родичами знаменитість купила телевізор та іншу електроніку.

Про візит на історичну батьківщину Куриленко ніде не повідомляла, а про її приїзд стало відомо з фото в Мережі, зробленому працівниками торгового центру, де вона зробила покупки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ольга Куриленко родом з українського Бердянська. Сама знаменитість відгукувалася про рідне місто досить скептично, відзначивши мінуси всіх невеликих міст в світі.

"Моє рідне місто - місце, яке треба залишити, якщо ви хочете зробити велику кар'єру, як і багато маленьких міст в різних країнах світу. Тобто, звичайно, в кожному маленькому місті є якісь можливості, але люди все одно їдуть у великі. У Бердянську немає нічого крім пляжу. Як в Майамі. Це місце для відпочинку. Там тепло влітку, і у нас багато туристів, а ось взимку місто «мертвий» ". розповідала раніше в одному з інтерв'ю Куриленко

Додамо, що популярна українська співачка, яка переїхала жити спочатку до Москви, а потім у США Анна Седокова, збирається відвідати столицю України. Запроданка зараз відпочиває в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки, як виявилося, безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

Нагадаємо, запроданка Ані Лорак на пляжі втілила свої гарячі мрії. Артистка, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий знімок в яскравій помаранчевій сукні.

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове селфі. Шанувальники ж помітили, що очі у знаменитості дуже сумні, а вид блідий й стомлений.

Також Знай.ua писав, що популярна українська телеведуча Марія Єфросиніна зворушливо звернулась у віршах до свого коханого чоловіка.