У Києві під покровом ночі пройшла одна з найгарячіших вечірок цього літа Star Ugly Party «Miss Coyote Bikini 2018». В одному місці зібралися представники українського шоу-бізнесу, щоб вирішити, кому ж подарувати 60 тис. гривень. За цю суму змагалися найсексуальніші і відв'язні дівчата столиці, на що вони тільки не йшли, щоб посісти перше місце: і в борошні танцювали, і влаштовували гімнастичні вправи і танцювали стриптиз. Відразу було видно, що дівчата готові на все заради грошей.


Судили всі ці запальні танці: - Richard GORN - відомий режисер постановник, шоумен і DJ - Богдан Юсипчук - актор, укр. Джеймс Бонд, член журі "Модель XL" 1 + 1, зірка серіалів і фільмів "Повернення Мухтара", "Щоденники темного", "Ментовські війни", Олена Філонова - дівчина бренд, найвідоміша телеведуча України, дизайнер одягу, блогер - Mr. Big Boss - телеведучий, співак і шоумен - Денис Путинцев - продюсер і медіамен.


Судді так задивилися на номери учасниць, що засиділися до пізньої ночі, і вже після півночі була названа переможниця, яка забрала головний приз -30 тис. гривень, дівчина з другого місця пішла з 20 тис. ривень, а «бронзова медаль» була оцінена в 10 тис. гривень.


Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомив про те, що гарячі танці залишили Риту Кричу без спідниці