Старша дочка знаменитого актора Сильвестра Сталлоне – 22-річна Софія, похвалилася стрункою спортивною фігурою. Дівчина виклала в Instagram фото, на якому позує в чорному бікіні, сидячи на лежаку біля пальм.

Чудова форма Софії – це результат регулярних тренувань. Дівчина активно займається спортом і в Instagram Stories показала відео, як працює в спортзалі.

Раніше повідомлялося, що 19-річна дочка Сталлоне спокушає публіку. Середня дочка Сильвестра Сталлоне показала спеку. 19-річна Сістін, стала героїнею відеокалендаря журналу Love. Красуня з'явилася в відео у відвертому образі. В червоному купальнику і лакованих ковбойських чоботях Сістін займається пілатесом: спокусливо робить вправи, демонструючи свою струнку фігуру і пружні сідниці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ми також писали, що дочка Сталлоне оголилася для фанатів. Здавалося б, зовсім недавно Сильвестр Сталлоне хвалився фанатам крихітною донечкою Сістін, а вже сьогодні вона доросла, сексуальна дівчина, самостійно приймає рішення. Приміром, погоджуючись на вельми відверті зйомки.

Так, Сістіно стала однією з героїнь серії роликів під назвою «Січневе намисто» журналу LOVE і постала у відео в сміливому образі. Дівчина позує в червоному суцільному купальнику, демонструючи спортивну фігуру і спокусливі вигини тіла, позуючи на камеру в позах, що розбурхують фантазію. Цікаво, як Сильвестр Сталлоне відреагував?

Також стало відомо, що слідом за Вайнштейном Сталлоне вляпався у скандал з 16-річною фанаткою. Після гучного скандалу з всесвітньо відомим кіномагнатом Харві Вайнштейном, якого звинуватили в численних сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, прокуратура Лос-Анджелеса взялася за справу голлівудського актора Сильвестра Сталлоне, якого в кінці 2017 звинувачували в згвалтуванні.

Йдеться про інцидент, який стався ще в 1990 році, але за законами Каліфорнії, термін давності цього злочину вже минув. Тому якщо звинувачення виявляться достовірними, прокуратура не зможе пред'явити йому звинувачення.

Нагадаємо, 54-річна колишня Сталлоне вагітна п'ятою дитиною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережу злили відверті фото дочок Сталлоне – чоловіки в захваті.

Також "Знай.uа" писав, що Сталлоне показав дорослих дочок.