Голлівудський актор Бредлі Купер і співачка Леді Гага прибули на Венеціанський кінофестиваль. Цікаво, що поява співачки була дуже ефектною. Зірка просто впливла на фестиваль сидячи верхи на човні в розкішному чорному платті, яке вигідно підкреслило її фігуру.

Проте компанію Бредлі Куперу, з яким знялася в його дебютному режисерському фільмі "Зірка народилася", співачка склала в елегантному білому платті і чорних туфлях-човниках на височенних підборах.

Варто відзначити, що в такому образі співачка виглядала дуже ніжно, що є для неї не зовсім притаманно. Цікаво, що протягом усього часу зірки трималися за руки і виглядали дуже мило. Їх можна було б вважати навіть за пару, якщо не знати, що Купер давно і міцно у відносинах з російською моделлю Іриною Шейк, а Леді Гага збирається заміж за свого коханого і за сумісництвом особистого менеджера Крістіана Карина.

Зауважимо, що в фільмі "Зірка народилася" Бредлі Купер і Леді Гага зіграли закохану пару, де артистка з'явилася в мюзиклі в образі співачки Елли, а Бредлі – кантрі-музиканта Джексона Мейна, який допомагає дівчині повірити в себе і, нарешті, стати справжньою зіркою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно американський журнал Entertainment Weekly вирішив підігріти інтерес до стрічки "Зірка народилася" і на обкладинці нового випуску розмістив Гагу і Купера в образах їх персонажів.

Раніше повідомлялося, що дівчину Джеймса Бонда помітили в магазині Бердянська. Голлівудську зірку з українським корінням, знамениту дівчину Бонда Ольгу Куриленко засікли в магазині техніки курортного міста Бердянська, розташованому в місцевому ТЦ "Екватор". Як виявилося, зірка родом звідти приїхала побачитися з ріднею.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем показала дбайливого красеня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олега Винника погрожують "прибрати" зі сцени. Так хто ж замінить головного мачо українського шоу-бізу?

Також "Знай.uа" писав, що Лорак без спідниці спробувала все виправити, але вийшло тільки гірше.