Популярна 23-річна російська модель Анастасія Квітко, більш відома як російська Кардашьян, в черговий раз шокувала фанатів непристойним образом.

Відвертий знімок в провокаційному купальнику молода співачка опублікувала у своєму "Instagram". Щелепа відвисла у всіх.

На нових фотографіях Квітко зображена в бордовому боді, яке закриває лише незначну частину її величезною грудей.

Сексуальний образ високо оцінили фолловери — за 12 годин пост набрав близько 200 тис. відміток "Мені подобається" і безліч захоплених коментарів російських і зарубіжних шанувальників.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Який сексуальний наряд", "Ідеально", "Немає слів", "Ти прекрасна" пишуть в коментарях

Нагадаємо, що російська модель Анастасія Квітко, яка відома також як російська Кім Кардашьян, прославила свої пишні форми з допомогою соціальної мережі Instagram і тепер кожен день радує фоловерів новими відвертими знімками.

Не секрет, звичайно, що кожна фотографія проходить через безліч кіл ретуші, однак на останньому знімку Анастасія явно переборщила, зменшивши собі обличчя і зробивши талію настільки тонкою, що на ній ледве тримаються ноги і стегна.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", варто відзначити, що форми у Квітко дуже видатні і працював над ними не один пластичний хірург. Нещодавнє фото знову змусило пускати слину чоловічу половину фоловерів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Квітко ніколи не упускає шанс показати пишні груди і стегна, через що завжди ходить у відвертих напівголих вбранні. Так, нещодавно модель знову розбурхала фантазію своїх фоловерів.