Скандальний російський актор Олексій Панін не втомлюється привертати увагу до своєї персони, робить він це досить дивним чином.

Панін опублікував у своєму Instagram чергові оголені фотографії. Тепер він вирішив попозувати на тлі невеликих скель в окупованому Сімеїзі.

На одному з опублікованих знімків скандальний актор показує своїм підписникам складене пальцями рук сердечко. Через відкриту позу Панін демонструє не тільки себе, але і своє причинне місце. Можна сказати спасибі Паніну за те, що замалював все інтимне у фоторедакторі.

Підписники актора від фотографій були в захваті, але не всі. Деякі писали, що вже втомилися від постійно голого Паніна, інші запропонували зібрати гроші, щоб одягнути епатажну зірку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Купи собі нарешті мізки і труси, відкрий збір коштів" "Як можна показувати таке страшне тіло" Я все розумію, але навіщо такі фотографії виставляти?" "У Паніна психічний розлад, у нього відсутнє почуття сорому" пишуть коментатори

Нагадаємо, що скандальний російський актор Олексій Панін, відомий численними подвигами і заявами, і назвав себе улюбленим артистом Путіна, закликав співвітчизників як можна швидше їхати з Росії.

Таку заяву Панін зробив після того, як лідер ліберал-демократів Володимир Жириновський запропонував при суперечці батьків за право опіки передавати дитини в іншу сім'ю. Про це пишуть російські ЗМІ.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Олексій Панін розлютив користувачів новим знімком. Актор сфотографувався у традиції старого Instagram: зробив селфи на айфон в громадському туалеті. Судячи з усього, актор перебуває в гарному настрої.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Панін показав фото легендарного музиканта в голій компанії.