Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

"Моя любов 💙 @sonyavkiperman #mylove #daughter", - трепетно підписала кадр Брежнєва. Фанати почали коментувати побачене: "Такі красуні, прям як сестрички 😊😊😊", "Вже не зрозуміти, хто мама, а хто дочка 😁", "Дочка в батька мабуть така висока))", "Дочка виглядає старше вас..... а ви шикарні як завжди))", "Вірочка, ви прекрасні!!! Обожнюю вас))) А доча модель прям!😍Який у неї зріст?)", "Це не фотошоп?????", "Захоплююсь вами і вашою зовнішністю 😍 мамуля як сестричка або подружка! Захват!", "де хто? допоможіть зрозуміти, пліз", "Серйозно,я спочатку не зрозуміла де хто,як же ви схожі 😍😍😍шикарно виглядаєте💋💋".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін. Також знаменитість сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою. А ще артистка показала селфі в дзеркалі з двома доньками: старшою 17-річною Сонею і молодшою 8-річною Сарою. При цьому вона зізналася, що зібрати дівчат разом буває не так просто.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще