Дизайнер і дружина футболіста Вікторія Бекхем вже довгі роки є еталоном стрункості і захоплює фанатів своїм прикладом та стилем. Ось і одне з останніх фото викликало безліч захоплених коментарів.

Відомо, що Бекхем ретельно стежить за своєю фігурою, вона регулярно займається спортом і ніколи не дозволяє собі з'їсти зайвого. У даному режимі щоденних обмежень жінка живе вже багато років. І за цей час вона неодноразово піддавалася критиці за свій спосіб життя.

Мати чотирьох дітей, Вікторію Бекхем звинувачували в тому, що вона пропагує анорексію, адже її худоба в різні періоди більше асоціювалася з хворобливістю, ніж зі стрункістю. Проте критика з боку не змусила знаменитість поміняти свої погляди на харчування.

Дизайнер і мати чотирьох дітей в черговий раз викликала захват і захоплення у своїх підписників. Вона опублікувала знімок у своєму Instagram у день народження сина Ромео.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На фото Вікторія позує в обнімку з сином. Бекхем вдягнена в просту сорочку і джинсові міні-шорти. Привернув увагу фанатів не тільки простий молодіжний образ, який рідко можна бачити на дизайнері, яка обожнюэ строгі наряди.

Особливу увагу шанувальники звернули на стрункі засмаглі ноги Бекхем. В коментарях вони засипали знаменитість компліментами.

Раніше стало выдомо, що відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем часто показує на своїй сторінці в Instagram зворушливі знімки чоловіка і дітей. На цей раз знаменитість виклала дуже романтичну фотографію з Девідом: цей кадр випадково підловили фотографи.

"Підловили момент" - мило підписала фото Вікторія.

Нагадаємо, це любов: Вікторія Бекхем показала романтичне фото з чоловіком.

Як повідомляв "Знай. ua", карликовий Бекхем: дочка футболіста пожартувала над батьком.

"Знай. ua" писав, що Вікторія Бекхем одягла чоловіка в платті, а він і не помітив: фото.