Російський співак і композитор Олексій Лебединський, відомий як Професор Лебединський, заявив, що не сумує за Йосипом Кобзоном. Про це передає Clutch.

Як відомо, 30 серпня стало відомо, що великий радянський артист Йосип Кобзон помер у віці 80 років. Звичайно, Кобзон фігура досить спірна, але, як то каожуть, про мертвих погано не можна. Але не всі вирішили дотримуватися цього правила.

Однією з найбільш гучних публікацій про покійного Йосипа Кобзона став пост російського музиканта Олексія Лебединського, який використовує псевдонім Професор Лебединський. На своїй офіційній сторінці в Facebook він вкрай негативно висловився про покійного артиста:

"Я знаю точно, що він підтримував люті антилюдські закони путінського режиму. Я знаю, що він підтримував анексію Криму і війну на Донбасі. Я знаю, що ця людина завжди прагнула бути як можна ближче до можновладців покидькам і бандитам, що користувався всіма можливими привілеями та "блатом" — це факти".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Музикант вказує на реальні дії артиста на політичній арені. Також Лебединський додав:

"Я не вболіваю ні разу за Кобзону, вибачте, якщо винен. Мені, вбийте мене, рівно по**й, хоча чия-небудь смерть — це завжди неприємно. … тужити по людям, які за фактами підтримували підлість і війну — на жаль, пройдіть на **й зі своєю скорботою, я буду краще дарувати свої сили і емоції хорошим людям".

Раніше повідомлялося, що харківські активісти організували своєрідну акцію у зв'язку зі смертю відомого радянського і російського співака Йосипа Кобзона.

Даний флешмоб анонсували організатори в соціальній мережі Facebook.

Відомо, що ініціатори акції закликають усіх прийти під диппредставництва РФ і принести туди дитячі пірамідки. Це є відсиланням до гучної історії, коли Кобзон відвідав дитячу лікарню в Сімферополі і вручив 8-річному хлопчикові пірамідку для дворічної дитини. З безглуздого подарунка і промовистого погляду пацієнта фото, на якому зафіксовано момент дарування, швидко зробили мем .

Нагадаємо, смерть Кобзона: знайдений блокнот розкрив головну таємницю придворного глашатая Путіна.

Як повідомляв Знай.ua, дурна баба: у мережі активно обговорюють відносини Пугачової і Кобзона.

Також Знай.ua писав, Йосип Кобзон помер внаслідок того, що у нього прогресував рак – він мав вже четверту стадію цієї хвороби.