Російський виконавець Михайло Шуфутинський готовий переписати свій хіт "3 вересня" з молодими співачками, але тільки при одній умові. Про це пише Politeka.

Автор хіта готовий по-новому виконати пісню з молодими і популярними Гречкою або Монеточкой, але тільки в тому випадку, якщо йому особисто надійде подібна пропозиція.

Як запевняє російський виконавець, йому не приходила в голову думка про те, щоб заново виконати композицію, але вже з молодими артистками.

"Я б міг це зробити, але мені ніхто не робив серйозних пропозицій і ніхто ні про що не просив. Дует — це дуже серйозно, не можна просто так взяти і виконати композицію удвох", - заявив Шуфутинський.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім цього, Михайло зазначив, що кожен рік 3 вересня він отримує неймовірну кількість уваги і згадок у ЗМІ, що не може не радувати. Вперше Михайло Шуфутинський виконав композицію "3 вересня" ще у 1993 році. Згодом пісня перетворилася на популярний інтернет-мем.

Раніше повідомлялося, що користувачі мережі згадують, чим запам'ятався день 3 вересня. Як відомо, цей день закарбувався в пам'яті не тільки завдяки хіту Михайла Шифутинского, але і трагедією в Беслані.

Один з українських блогерів нагадав, що третій день осені - день, коли почався штурм будівлі школи, в якій знаходилися терористи з 1128 заручниками. І кожен рік цю дату проходять панахиди.

В результаті захоплення заручників та проведеної військової операції проти терористів 334 людини, у тому числі 186 дітей, загинули і понад 800 отримали поранення, 17 дітей залишилися сиротами.

Так, 3 вересня чорна сторінка в історії путінської Росії, але її замінили мемчики з Шафутинским. Мем переміг обурення і пам'ять про кровожерливість режиму.

Картинки іноді дійсно бувають смішними, але просто знайте який у них підтекст і те, що їх публікації допомагають перевернути "календар Беслана".

Нагадаємо, в список "Миротворця" потрапив ще один російський співак.

Як повідомляв Знай.ua, Таганка не світить: СБУ відповіла на концерт Шуфутинського в Криму.

Також Знай.ua писав, добірка мемів на 3 вересня викличе справжній вибух сміху.