Український танцюрист, шоумен і зірковий суддя проекту "Танці з зірками" Владислав Яма часто радує підписників у своєму Instagram-акаунті зворушливими спільними фотографіями зі своєю красунею-дружиною Ліліаною. Однак маленького сина Ліона подружжя намагається оберігати від зайвої уваги і рідко показують публіці.

При цьому іноді танцюрист все ж робить виключення. Так, нещодавно Влад разом із дружиною і дитиною сходили на футбольний матч. Зворушливим сімейним селфі з трибуни танцюрист поділився в Instagram.

Влад Яма з родиною на футболі. Фото:Instagram

"Наша маленька людина вперше на стадіоні та в повному захваті витримала 82 хвилини!" – підписав публікацію Влад Яма.

Варто відзначити, що на цьому фото, як і на інших, молоді батьки не зважилися показати обличчя сина, однак підписники в соціальній мережі все одно залишилися від нього в захваті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма і його дружина Ліліана у шлюбі з 2015 році. У 2016-му у пари народився син, якого вони назвали Ліон.

Влад Яма з дружиною Ліліаною

Раніше повідомлялося, що Влад Яма в понеділок, 6 серпня налякав і змусив нервувати своїх шанувальників. Так, знаменитий танцюрист опублікував на своїй сторінці в Instagram селфі і підписав його "ДТП", натякаючи, що з автором фото сталася неприємність.

Шанувальники в коментарях під знімком відразу почали питати, що сталося. Яма у відповідь на питання "Хто кого? Вас чи Ви?" зазначив: "Нас злегка". На даний момент подробиці події не повідомляються.

Нагадаємо, що у першій серії "Танців з зірками 2018" прийняв участь в якості танцюриста ресторатор та телеведучий Микола Тищенко. Він отримав шквал критики після свого виступу, який багато хто вважає вульгарним і позбавленим смаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, після виходу другого випуску проекту "Танці з зірками" на українському телеканалі "1+1" глядачі визначили найкращу пару.

Також портал Знай.uа писав, що 10 липня відомому українському танцюристу Владу Ямі виповнилося 36 років. З нагоди дня народження артист поділився архівними фотографіями.