Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість давала концерт в Лос-Анджелесі, а після вирішила ще трохи погостити в США. Так, знаменитість виклала дуже пікантну серію фото з маленьким синку Гектором, який вкусив її за п'яту точку. Реакція фоловерів була дуже неоднозначною, проте артистці точно вдалося привернути увагу.

"4 ранку в LA і сон пішов . Їсти хочеться дуже , пристойний ресторан відкриється через години три і я зараз так само голодна , як мій син , який весь час намагається мене з'їсти. Яке фото краще ? 1-2-3? Моє 3 улюблене 🔥 #мамаэтобулочка #мамапироженка або #мамаарбузик 🍑", - зворушливо підписала Седокова. Не всі фанати залишилися в захваті: "Думала,що без трусів спочатку,а потім дивлюся є....мотузочку видно....але не здивувався б ніхто,якщо б була зовсім гола", "Сенс виставляти такі фото ? Хоч би ракурс інший був . А то просто порно якесь. Я поважаю вашу творчість , захоплююся талантом ... але такі фото вас опускають тільки , на мій погляд, а не додають вам гідності .", "Знову гола попа на весь екран((перебір...", "Невже брак чоловіка прям от так довів???? 😂😂😂Тільки навряд чи нормальний чоловік зверне увагу на жінку, яка перед усією країною і не тільки виставляє свою промежину.", "Пошловатенько як-то. І питання - нахрена? А напевно, щоб нам було про що поговорити)))))))))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести. Також знаменитість вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео. А ще Седокова пояснила, що від чоловіків завжди виникає дуже багато проблем.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще