Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Анастасія також пригрозилася, що збирається порвати лінійку.

"Перший раз у сьомий клас. Як швидко летить час.. А я порву свою лінійку в балетному училищі на вулиці Росії в Пітері..🙏🏻". - підписала кадр Волочкова. Фолловери ж почали коментувати побачене: "Дитина, схоже, не дуже-то і задоволена присутністю матусі", "Який кошмар! У халаті з відром в школу пішла. Бідна дівчинка, мабуть, із сорому горіла", "Насть, не треба рвати лінійки 😂", "Гребінців в будинку волочкових не водиться. Дитину категорично шкода, нічого доброго там вже не вийде. Мати блядина - горе в родині", "Дивні упаковки для квітів.🤔😲 Форма старих сміттєзвалищ. Адже зараз такий вибір карзинок!", ""Товарний"вигляд 😨", "Ну хоч не в купальнику пішла".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього артистка вибрала у своєму стилі: квітчастий і з глибоким декольте. Також знаменитість під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом. А ще артистка показала, якою була до шпагатів де попало, скандальних висловлювань та пристрасті до алкоголю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще