Днями Емінем випустив новий альбом Kamikaze. Репер відразу ж ж пройшовся майже по всім колегам, критикуючи їх і відпускаючи досить злі жарти.

Про це повідомляють ЗМІ.

Дісталося, наприклад, Lil Yachty. Його розносять в треку The Ringer.

"Прибери цей довбаний трек з моєї Audi. Адиос! Я можу зрозуміти, чому люди люблять Lil Yachty, а не мене. Це не дисс, таке не для мене".

Правда, Lil Yachty навіть зрадів, що Емінем згадав його у своєму треку: "Це круто. Мені подобається Емінем".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Прилетіло ще кільком реперів нової школи (Lil Pump і Lil Xan копіюють Lil Wayne - рядок з того ж The Ringer).

Ось цитата з Lucky You.

"І Мамбл-реп - так в жопу його! Я вгризаються йому прямо в горло. Це все довбаний цирк. Ви, клоуни, які прийшли сюди, чи не віддаєте респекту. Тим, хто був тут до того, як ви робили реп".

А в треку Kamikaz є навіть випади в сторону Дрейка. Правда, натяками.

"Пусти мене на трек, я буду психом, як ніби це розфарбування. У тебе є перегляди, але ти до сих пір нижче мене. У мене їх більше, так що якщо ти порівняєш наші, побачиш, наскільки ти недооцінений. І я не виконаю хук, якщо не написав його сам".

Тут Eminem посилається на пісню Дрейка Views.

Стороною він не обійшов і Тайлера.

"Тайлер нічого не створив. Розумію, чому ти називав себе педиком. Це не тому, що тобі бракує уваги. Якщо збираєшся критикувати мене, тобі краще бути мого рівня".

А ще російські журналісти знайшли в новому альбомі Eminem слова, нібито адресовані реперу Оксімірону.

"Я чув твій фристайл на Shade 45, це лайно соромно включати. ​​Ми вже точно не почуємо це лайно знову, я гарантую. Це лайно було таким відстійні, що його не можна пускати в ефір".

Насправді ці рядки - чергова образа в давньому протистоянні Eminema і репера Machine Gun Kelly, а Оксімірон тепер ополчився на ЗМІ.

"Коротше, я зрозумів, як розділяти небагатьох чесних і професійних журналістів і більшість, що складається з жовтих клікбейт - **ів. Перших буду кликати журналісти. Других -"журналісти", - написав він.

Разом з тим варто відзначити, що американський репер Eminem вирішив зробити гучну пропозицію перед усієї концертної публікою артистці Нікі Мінаж

Тижнем раніше співачка опублікувала у своєму Instagram відеоролик, де зазначила виконавця Eminem. На питання користувача, чи роман у них, Ніки відповіла ствердно. Тоді ж усі подумали, що співаки просто так жартують у мережі.

Тепер Eminem вирішив підігріти тему сам, запитавши на концерті Boston Calling у фанатів про те, чи варто йому почати стосунки зі співачкою.

"Мила, я буду вдома сьогодні ввечері, щоб обговорити з тобою щось. Гей, Бостон, скільки тут людей, які хотіли б, щоб я зустрічався з Нікі Мінаж?", – несподівано запитав виконавець.

Згодом він додав, що все-таки хоче почати відносини.

"Дозвольте мені переконатися, перш ніж я зроблю офіційну заяву. Чорт забирай, я теж хочу! Ніки, якщо ти це чуєш, напиши мені смску. Поговоримо про це", – підкреслив Eminem.

Кого зачепив Eminem у новому альбомі.

Нагадаємо, Eminem показав, над чим працював останні роки.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Eminema вже давно не маленька дівчинка.

Також "Знай.ua" писав, що Eminema охомутала зіркова Анаконда.