Російську актрису, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасію Заворотнюк обікрали озброєні грабіжники. Про це повідомляють російські ЗМІ.


Зловмисники увірвалися вночі у особняк актриси та її чоловіка в Москві. Чоловік Заворотнюк Петро Чернишов побився із одним з них, однак злодії встигли вирватися і втекти до приїзду поліції.

З собою вони забрали сумку Анастасії, в якій були гроші і коштовності. Повідомляється, що сумка, яку забрали грабіжники, стояла на підвіконні. Як виявилося, артистка залишила в ній два браслета, сережки і кільце з білого золота з діамантами, а також 20 тисяч рублів. За попередніми даними, сума завданих матеріальних збитків становить понад мільйон рублів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Це правда. Збройний напад сталося вночі. Петро дійсно побився з одним з нальотчиків в спробі зупинити його. Поліцейські після інциденту провели в їхньому будинку весь день. Собака взяв слід, на даний момент триває розслідування", - розповіла представниця артистки.


Журналісти додають, що лише нещодавно Анастасія Заворотнюк розрахувалася з мільйонними боргами, який брала якраз на будівництво заміського будинку.

Вона починала будівництво ще шість років тому, коли не було ніяких передумов для кризи. На жаль для актриси, вона взяла іпотеку банку у валюті. Через різкий стрибок курсу долара сума боргу зросла майже в два рази.


Нагадаємо, зірка телесеріалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк вже кілька років судиться з банком, тепер її викликали на публічне судове засідання.


Як повідомляють російські ЗМІ, акторка заборгувала банку 27 мільйонів рублів, і за останні три роки зробила лише кілька платежів.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Анастасія Заворотнюк зворушливо привітала чоловіка із Днем народження. Подружжя відправилися у романтичну подорож на Мальдіви, звідки актриса опублікувала перше пляжне фото зі зворушливими словами привітання в Instagram.


Також Знай.ua писав про те, що 730 тисяч доларів винна банку 46-річна актриса та телеведуча Анастасія Заворотнюк, більше відома серед глядачів за ролю няні Віки у серіалі "Моя прекрасна няня".