Нещодавно популярний український артист Андрій Данилко, відомий усім, як Вєрка Сердючка, засвітився на великому концерті в Росії. Сердючка стала зіркою вечірки, присвяченої відкриттю 17-го фестивалю молодих виконавців "Нова хвиля" в Сочі. Про це повідомляє ТСН.

Андрій Данилко на сцені виступав разом зі своєю командою. Під його пісні танцювала, і дружина російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, і дружина російського композитора Ігоря Крутого.

Відео з закритої вечірки російські селебріті виклали на своїх сторінках у соціальних мережах. На сцені разом з Данилко під його хіт танцювала і Ані Лорак.

Багато українських користувачів були шоковані таким рішенням співака. І навіть зажадали відправити його в Чистилище.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак Андрій Данилко неодноразово підкреслював, що їздить до Росії лише на приватні запрошення. І за словами менеджера артиста, Андрія Уреньова, цей виступ був теж приватним.

"Андрій не приймав участі у фестивалі "Нова хвиля", а взяв особисте запрошення Ігоря Крутого виступити на приватному закритому заході. Склад гостей з Андрієм не погоджували", - сказав менеджер Данилко Андрій Уреньов.

Варто відзначити, що раніше ЗМІ повідомляли про завершення кар'єри Вєрки Сердючки. Але після, чутки спростували.

Прес-служба артиста Андрія Данилко на офіційному акаунті в Facebook заявила, що чутки про завершення кар'єри Вєрки Сердючки "сильно перебільшені".

В образі Вєрки Сердючки Андрій Данилко виступає з 1993 року. Протягом цього часу було випущено понад 20 відеокліпів і більше десятка студійних альбомів. У 2008 році Данилко в образі Сердючки став другим на "Євробаченні" в Гельсінкі. З того ж року він є Народним артистом України.

Нагадаємо, Андрій Данилко, відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, вперше за довгий час виступив в Росії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва відривалися разом з Сергієм Лазарєвим під виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі в Сочі.

"Знай.uа" писав, особисте життя українського артиста Андрія Данилка для багатьох таємниця за сімома замками. З того часу, як він почав виступати під псевдонімом Вєрка Сердючка, намагався уникати відвертих розмов. Але нещодавно один із суддів відбору на "Євробачення 2018" вирішив привідкрити завісу і поділитися планами.