В кінці березня 2018 року Джамала вперше стала мамою — своєму чоловікові Бекиру співачка народила сина Еміра-Рахмана. Але засиджуватися в декретній відпустці довго співачка не стала. Незабаром Джамала повернулася до роботи і з'являлася в прямих ефірах. Зараз артистка вміло поєднує кар'єру та виховання сина, тому знаходить час для всього — і записи нових пісень, і для концертів, і для чоловіка з малюком.

Нещодавно сімейство знялося в новій фотосесії, а першим знімком співачка поділилася у своєму блозі. На фото позують всі — Джамала, її чоловік, син та машина, яку вони вважають членом своєї сім'ї.

джамала з сім'єю

"Наша сім'я в повному складі — я, чоловік, син і "кит", написала Джамала, пояснивши, що "китом" вони називають свій автомобіль.

джамала

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним знімком. Так, сама знаменитість, Оля Полякова та Леся Нікітюк вбралися у весільні сукні. Виявляється, артистка взяла участь у популярному шоу "Хто зверху".

Також ми повідомляли, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку. Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.

Ми повідомляли, що переможниця Євробачення-2016 популярна українська співачка Джамала каже, що їй подобається носити одяг українських дизайнерів і вона любить одягатися в українському стилі. Джамалі подобається самій підбирати собі вбрання і створювати свій образ.

Нагадаємо, Джамала показала, як виглядає ідеальна сім'я.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Джамала отдыхала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри.

Також портал "Знай.uа" писав про те, что Джамала зворушливо привітала головного чоловіка. Джамала дуже зворушливо привітала свого батька з днем народження.