Джерела повідомляють про те, що американська актриса Дейві Чейз, яка зіграла прокляту дівчинку Самару в хорорі "Дзвінок", попалася на зберіганні наркотиків, за що негайно була заарештована.

Після порушення актриса провела за гратами дві години, після чого її випустили під заставу в тисячу доларів. Сам інцидент стався в Лос-Анджелесі. У поліції не уточнили, що за наркотичну речовину було знайдено у Чейз.

Варто згадати про те, що раніше Чайз вже затримували співробітники поліції - за крадіжку автомобіля. Після цього її звинуватили в тому, що вона залишила вмираючого чоловіка в машині поруч з лікарнею. Той помер від передозування наркотиками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В результаті розслідування співробітники правоохоронних органів встановили, що актриса не мала відношення до смерті чоловіка.

Проте життя акторки дедалі більше стає схожим на справжній фільм жахів.

До слова, чутки про роман Крістіни Орбакайте і Максима Галкіна ростуть, як сніжний ком. На цьому ґрунті користувачі почали шукати мотиви цього зв'язку.

Виявилося, що Примадонна мала необережність скласти заповіт. Заповіт Алла Борисівна склала в 2013 році, коли сильно хворіла. У тому ж році співачка купила ділянку на кладовищі. За цим заповітом все майно отримають Крістіна та її син Микита Пресняков.

Другому сину Орбакайте Примадонна не залишила нічого, не змогла йому пробачити бажання жити у Чечні. Орбакайте спробувала втрутитися, але її мати була непохитна.

В той же час Максиму у заповіті Алла Борисівна теж не залишила нічого, і пояснила, що Максим Галкін одружився на ній не через матеріальну вигоду. "Він і сам цілком забезпечена людина", - каже співачка.

Тепер мережу розбурхали чутки про роман Галкіна і Орбакайте. Користувачі знаходяться все нові "факти", про це навіть зважилися висловитися екстрасенси і астрологи.

Перші запевняють, що кохання між Орбакайте і Галкіним немає. "Вони, як два шматочки пазла. Ні та, ні інша сторона не збирається жертвувати вже наявним, але і хоче прихопити куш опонента. Крістіна має намір використовувати Галкіна, щоб після смерті матері добро у вигляді особняка і декількох машин преміум-класу не пішло на бік. А Максим також хоче ощасливити Орбакайте, щоб її частка спадщини перейшла до Гаррі й Лізі, про яких у заповіті Алли немає ні слова. Ними рухає шкурний інтерес", - говорять експерти.

А ось астрологи упевнені, що план цієї пари провалиться. Алла Борисівна проживе довге і повне страждань життя.

"Її старість буде затьмарена зрадою Крістіни. Вона забере Галкіна з сім'ї і Пугачовій уготована самотність. Це необачний заповіт, зроблений під впливом моменту, але співачка не стане його змінювати з принципу. Вона вперта, як і всі Овни", - пророкують астрологи.

Нагадаємо, у вже далекому 2004 році на телеекрани вийшов сітком "Моя прекрасна няня". Глядачі стежили за життям сім'ї Шаталіних і няні Віки протягом майже п'яти років. Але час і йде і юні колись артисти виросли і стали зовсім іншими людьми. І доля кожного склалося по-різному.

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно популярний український артист Андрій Данилко, відомий усім, як Вєрка Сердючка, засвітився на великому концерті в Росії. Сердючка стала зіркою вечірки, присвяченої відкриттю 17-го фестивалю молодих виконавців "Нова хвиля" в Сочі. Про це повідомляє ТСН.

Також Znaj.ua писав про те, що нещодавно учасниця цьогорічного "Євробачення" Юлія Самойлова відкрито заявила про намір виїхати з Росії. З цього приводу виникли численні чутки, але співачка вирішила пояснити причину таких планів.