Співак MELOVIN, який представляв Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення 2018", здивував прихильників новим відео в його блозі. Молодий артист перед камерою скуштував перцю чилі.

Здавалося б, після того, як прихильники MELOVIN побачили, як артист робить пірсинг, ніщо вже не зможе їх здивувати. Однак співаку все ж вдалося це зробити.

MELOVIN перед камерою скуштував перець чилі. Спершу артист не відчув ефекту від пекучого плоду та безтурботно продовжив його жувати. Однак за кілька секунд він не зміг продовжувати смакувати перець та швидко позбувся його.

Такою несподіваною витівкою MELOVIN вирішив привернути увагу до його концерту в мінську, який відбудеться 15 вересня. Співак продемонстрував, що готовий "задати жару" перед білоруськими прихильниками.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали, що відомий український співак, учасник конкурсу "Євробачення-2018" Melovin обожнює радувати фанатів новими постами в Instagram. Так, нещодавно знаменитість шокував змінами в зовнішності. Артист виклав відео, на якому зробив пірсинг в носі. Виявляється, скоро шанувальників чекають ще якісь зміни у зовнішності зірки, про які він поки що мовчить.

Melovin порадував фанатів повідомленням про те, що почав озвучувати одного з персонажів у мультику "Монстри на канікулах-3". Його голосом заспіває восьминіг Kraken. Також знаменитість розповів, як пережив поразку на "Євробаченні-2018" і повідомив про свою орієнтацію. Співак зізнався, що спочатку переживав поразку, але дуже швидко відійшов.

Нагадаємо, восьминіг Кракена в мультфільмі "Монстри на канікулах-3" заговорить голосом співака Melovin.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", представник України на "Євробаченні-2018" MELOVIN, який нещодавно зізнався також і в тому, що після поїздки в Лісабон в десять разів більше полюбив Україну, розповів, як пережив поразку на "Євробаченні-2018".

Також портал "Знай.ua" передавав про те, що Melovin шокував фанатів недавніми змінами в зовнішності, але багатьом він так подобається ще більше.