Російська актриса театру і кіно Дарья Мельникова, яка прославилася завдяки ролі Жені Васнецової у серіалі "Татусеві дочки", потрапила в аварію.

Про це актриса розповіла в своєму профілі в Instagram.

"Бувають такі дні, коли ти з самого ранку зрозумів, що сьогодні краще не виходити з дому #невыходиизкомнаты #несовершайошибку
але все ж щось покликало тебе і ти пішов. І протягом дня що ні справа, то провал. І всюди знаки) Повернися додому і відпочинь!! Повернися! Сьогодні можна і потрібно! Але ні, ти стійкий олов'яний солдатик, ти не звертаєш уваги і п'єш шосту каву.
Сьогодні , @antonofka я точно повинна була сидіти вдома і дивитися #домашнийарест
Треба слухати себе. Вірити собі. Бути з собою в злагоді. Поважати свій внутрішній голос! Що робити, якщо така ситуація кожен день? Відпустку! Що робити, якщо така ситуація кожен день після відпустки? Декрет!", - пише вона у своєму пості.

У коментарі актриса повідомила, що потрапила у ДТП. На щастя, Мельникова не постраждала.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Дарина та її чоловік - російський актор Артур Смольянінов чекають другу дитину.

Раніше повідомлялося, що відома російська актриса 16-річна Катерина Старшова, зірка популярного серіалу "Татусеві дочки" показала в Instagram досить відверті фотографії з відпочинку у Сан-Марино.

Так, на знімках дівчина позує в бікіні, демонструючи струнку, спортивну фігуру. Варто відзначити, що Катя займається фігурним катанням.

Нагадаємо, "Татова донька" зросла: зірка сімейного серіалу показала 18+.

Як повідомляв Знай.иа, Полежайкін "Татусевих дочок" став Аполлоном: промовисті фото.

Також Знай.иа писав, зірка "Моєї прекрасної няні" виросла гарячою штучкою: фото.