Бізнесмен з Грузії, головний герой шоу "Холостяк-6" та учасник проекту "Танці з зірками Іраклі Макацарія під час репетиції нового номера отримав травму.

"Ні один тиждень проекту не обходиться без травм... Сьогодні під час репетиції травмувався холостяк Іраклі Макацарія. Бажаємо якнайшвидшого одужання Іраклі", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці проекту в Instagram.

В даний час невідомо, як саме Макацарія отримав травму і наскільки вона серйозна. Сам бізнесмен поки відмовляється коментувати подію.

Раніше повідомлялося, що глядачі "Танців з зірками" назвали улюбленців. Після виходу другого випуску проекту "Танці з зірками" на українському телеканалі "1+1" глядачі визначили кращу пару. Так, на думку шанувальників шоу, є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що глядачі проекту впевнені, що здобути перемогу просто зобов'язана пара популярного українського актора Павла Вишнякова і хореографа Юлії Сахневич, які здивували в другому ефірі запальним виконанням сальси.

Більш того, Вишняков і Сахневич підкорили не тільки телеглядачів, але й суддів проекту, які дуже високо оцінили їх постановку. У другому випуску шоу пара набрала 25 балів і стала лідером за оцінками журі. На сторінках танцювального проекту в соціальних мережах глядачі відзначили, що якщо люди будуть оцінювати пари не тільки виходячи з популярності, а відштовхуючись від техніки виконання танців, то перемоги гідні тільки Вишняков і Сахневич.

Ми також писали, що глядачі в захваті від танцю Оксани Марченко і Дмитра Чапліна. Другий випуск шоу «Танці з зірками» приніс телеглядачам море позитивних емоцій, а виступ Оксани Марченко і віце-чемпіона світу з латиноамериканської програми Дмитра Чапліна став одним з найбільш яскравих і оригінальних номерів цього ефіру. Цього разу пара виконала ф'южн — мікс фламенко і самби.

Нагадаємо, суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма вперше показав сина.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських здивувала фанатів провокаційним знімком.

Також "Знай.uа" писав, що українці назвали свого переможця до закінчення шоу "Танці з зірками"