Буквально днями стало відомо, що кілька місяців тому співачка 21-річна Настя Кудрі потрапила в страшну аварію під час відпочинку у французькій Ніцці.

З'явилися деталі ДТП, виявилося, що дівчина їхала по серпантину, коли на зустріч їй виїхала машина. Злякавшись, Настя вивернула кермо і зійшла з дороги.

Про жахливий інцидент розповів піар-агент співачки.

"Настя злякалася і вивернула кермо вправо. В результаті машина Кудрі полетіла вниз по скелі і пролетіла близько 18 метрів. Настя прокинулася вже будучи в лікарні. На щастя, все обійшлося, але лікарям довелося ампутувати їй два пальці на правій руці", — розповів Костянтин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Настя не впала в депресію і вже приступила до роботи. Кажуть, зараз Кудрі готова розповісти про те, що вона пережила. Співачка навіть присвятила пісню аварії.

Настя Кудрі – донька бізнесмена Ігоря Кудряшкина. Свою кар'єру вона почала в 15 років, а зараз на її рахунку вже десятки пісень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 6 вересня на площі Тираспольській в Одесі відбулося зіткнення автомобілів. Аварію спровокував неадекватний автомобіліст.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і заявив очевидцям, що він друг Дональда Трампа, після чого назвався Аллою Пугачовою - "херой" зневажливо висловився про оточуючих, заявивши, що "всі навколо ніхто, а він - Алла Пугачова".

На місце прибула патрульна поліція. За словами свідків події, на щастя, п'яний водій не доїхав до пішохідного переходу та зупинки громадського транспорту.

Варто нагадати, що російська акторка театру і кіно Дарина Мельникова, яка прославилася завдяки ролі Жені Васнецової в серіалі "Татусеві дочки", потрапила в аварію. Про це акторка розповіла в своєму профілі в Instagram.

Нагадаємо, глава Газпрому потрапив в серйозну аварію.

Як повідомляв Знай.uа, у центрі Харкова неадекват розгромив евробляху після ДТП.

Знай.uа писав, Вернидуб після ДТП позбувся прав, але здивував благородством.