У червні цього року південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол, більш відома як один з "янголів" компанії Victoria’s Secret, стала мамою вдруге. Минуло лише два місяці після пологів, як Свейнпол продемонструвала шикарну, підтягнуту фігуру на зло всім заздрісникам.

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

Відповідний знімок супермодель опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

Незважаючи на нападки хейтерів, які не упускають можливості розкритикувати її фізичну форму після пологів, зірка оголилася і продемонструвала справжню любов і повагу до свого тіла.

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Кадр, який Кендіс виклала у соцмережу, прикрасить обкладинку книги фотографа Рассела Джеймса – на ньому модель позує повністю голою.

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

Немає ніяких сумнівів, що молода зіркова матуся перебуває в приголомшливій формі. Так тримати!

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

Нагадаємо, що на Хлої Кардашян знову накинулися в Мережі. На цей раз звинувачення насправді сміховинні. Передплатники впевнені: Хлої ретушує фото, коли публікує фото з відпочинку разом з донькою Тру.

Хлої мовчати не стала і відповіла хейтерам: "Люди завжди знайдуть, до чого причепитися, особливо недоброзичливці. Деякі тут заявили, що я жахливо отфотошопила знімок, тому що пальми на ньому нахилені. Дорогі, я не ретушує пальми. Негатив не зробить ваше життя позитивною. Змініть свій погляд, і в житті настануть зміни".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома актриса і модель Памела Андерсон розлучилася з захисником Марселя " і збірної Франції Аділем Рамі. Розставання відбулося через кілька днів після пропозиції вийти заміж, на яке 51-річна Андерсон відповіла відмовою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що інтимні фото кількарічної давнини, на яких зображена відома співачка Кайл Міноуг, несподівано з'явилися в мережі. У травні 50-річна австралійка в честь ювілею опублікувала фото в стилі ню, і швидше за все подумати не могла, що хтось доторкнеться в архівах і відшукає ЦЕ.