Відома російська співачка Наташа Корольова, якій заборонили в'їзд в Україну, опублікувала домашнє відео, де її чоловік Сергій Глушко, відомий як Тарзан, позує у дивному вбранні.

королева

"Наші сімейні будні !!! А як у вас починається ранок?" - підписала відео Королева.


Багатьом фанатам співачки сподобався ролик, який вона розмістила в своєму Instagram. За добу допис набрав майже 270 тисяч переглядів.
Однак знайшлися і хейтери, які саркастично прокоментували відео: "П'яна вишня", "Тарзан уже не той", "дурило в роках".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Нагадаємо, 31 липня у Москві пройшла офіційна презентація нового шоу телеканалу ТВ-3 "Все, кроме обычного", створеного Comedy Club Production за участю відомого у всьому світі ілюзіоніста, призера міжнародних конкурсів фокусників в Європі і США Олександра Муратаєва.

Ведучими заходу стали Тимур Родрігез і Юліанна Караулова.
Багато хто з зірок прийшов з дітьми. Наташа Корольова і Тарзан також взяли з собою на захід 16-річного сина Архипа.

королева


Вся увага журналістів і прихильників була прикута не до зоряної пари, а до юнака. У Мережі сперечаються, на кого більше схожий хлопець, а в тусовці шепочуться: яскрава зовнішність і відомі батьки можуть стати відмінним стартом для його зоряної кар'єри.

королева


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома російська співачка Наташа Корольова не боїться експериментувати з яскравими і відвертими нарядами.

45-річна зірка зізналася, що ще ні разу не лягла "під ніж". Однак виконавиця не виключила, що скористається можливостями косметичної хірургії в майбутньому.
А нещодавно Наташа Корольова опублікувала у своєму Instagram вельми пікантний знімок. Фанати почали обговорювати фото.


Також Знай.ua писав про те, що заборонена в Україні російська співачка Наташа Корольова викликала подив користувачів мережі своєю участю в зйомках кліпу російського співака Діми Білана, сюжет якого імітує сіре весілля 90-х.