Співачка Анна Седокова, яка народила трьох дітей від різних чоловіків, розповіла, чому ніяк не може влаштувати своє особисте життя.

седокова

Про це вона розповіла в інтерв'ю для російського видання.

"Проводячи роботу над помилками, ось що я зрозуміла: всі проблеми родом з дитинства. Свою модель поведінки ми беремо від батьків, а мої весь час сварилися і розлучилися. Саме тому я все життя шукала в чоловіках турботу, тобто батька, якого у мене не було. у мене в голові немає такої картини: мама і тато мене обіймають. Я завжди жила з почуттям, що батько мене кинув, і тільки недавно дізналася, що він мене любив, просто не було можливості сказати це. Зараз розумію, що з -за цього синдрому залишеної дитини не дозволяла чоловікам себе любити і тікала. ак я пішла від Максима і зробила йому боляче. У чому зізнаюся і про що шкодую. Так було з усіма, ніхто мене не залишав одну з дитиною. Я йшла, думаючи, що не варта цього прекрасного почуття. Тому зараз я вчуся по-справжньому любити , віддавати, відкривати своє серце, і коли навчуся, в моє життя обов'язково прийде "той самий", - поділилася Анна.


Нагадаємо, ні для кого не секрет, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Цього разу артистка шокувала шанувальників відвертими фотографіями з маленьким сином і цим перейшла всі межі, впевнена більшість її підписників.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, зірка в своєму Instagram-акаунті похвалилася засмаглими сідницями в бікіні на еротичних знімках із сином.


Як відомо, Седокова зараз відпочиває в Лос-Анжелесі (США), засмагаючи разом із дітьми на каліфорнійських пляжах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно Анна Седокова давала концерт в Лос-Анджелесі, а після вирішила ще трохи погостити в США. Так, артистка виклала селфі в дзеркалі і зізналася, що поїхала з порожніми валізами, адже не хотіла тягти минуле і намагалася про щось забути.


Також Знай.ua писав про те, що Анна Седокова відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.