Днями Олег Винник запропонував своїм фанатам цікаве заняття, а саме вгадати зірку його нового кліпу.

У новому відео на пісню "Ти в курсі" він з'являється в шести образах, у кожного з яких є реальний прототип.

Олег Винник

Цікаво, що кожен з них - світова знаменитість. Спробуйте самі вгадати цих зірок, якщо що – ми допоможемо.

Варто додати, що насправді загадки не такі вже й складні, принаймні для тих, хто цікавиться музикою 80-90-х років минулого століття або принаймні має про неї принаймні поверхове уявлення.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Всі одразу ж запам’ятали аксесуар, який з'являється в кліпі – червоні довгі рукавички. Вони викликали найбільш бурхливе обговорення в YouTube.

Олег Винник

Важко сказати, з чого вони зроблені, але схоже – гумові. Досить скоро після виходу з'явилися жарти, що це гламурні рукавички проктолога.

Вирахувати прототип було не складно. Це – Мерлін Менсон.

Мерлін Менсон

Другий лук – чорний костюм, посипаний дрібними білими квіточками.

У подібному одязі часто виступав на сцені британський поп-співак Бой Джордж, популярність якого як сольного виконавця припала на другу половину 80-х років.

Олег Винник

Бой Джордж

Цей артист, будучи відкритим геєм, завжди був схильний до яскравих епатажних образів і надалі його імідж копіювали багато артистів серед яких і російський співак Сергій Пєнкін.

Третій лук – чорні окуляри.

Олег Винник

Джордж Майкл

Звичайно, цей аксесуар зустрічається дуже часто у багатьох артистів. Однак форми у всіх різні.

Найчастіше модель окулярів, як у Винника, трапляється у Джорджа Майкла і Робі Вільямса. Обидва співаки, до речі, не приховували своєї орієнтації. Також вони відомі як модники, які задають тренди.

Запозичив Винник і ще один лук у Робі Вільямса – чорну сорочку в білий горошок.

Олег Винник

Робі Уільямс

Ще один аксесуар режисери кліпу Олега Винника швидше за все запозичили у реперів.

Олег Винник

Йдеться про кепку з великим козирком. Але тут є нюанс. У співака вона брендована особистими ініціалами – OV.

Американські ж репери вважають за краще носити кепки з абревіатурою – NY (Нью-Йорк) або з назвами і логотипами улюблених баскетбольних або бейсбольних команд.

А ось російський реп-виконавець Тіматі, якому до світової популярності дуже далеко, дійсно іноді носить кепку своєї марки Black Star.

Кепка Тіматі

Ще у одного образу ми не знайшли єдиний прототип, швидше за це збірний образ хіпстера – вузькі штани, туфлі на босу ногу з відкритими щиколотками і чорна краватка-стрічка.

У схожому стилі одягається, наприклад, один з кумирів цієї субкультури британець Піт Доерті, який грав з різними групами панк- і інді-рок.

Крім того, в кліпі є фрагмент, де Винник знімає сам себе на кінокамеру і дивиться через неї на глядачів.

Олег Винник

Свідомо кліпмейкер скопіювала цей образ чи ні, але тут співак дуже схожий на рекламу фільму "Молодий Годар", в якому французький режисер також направляв на людей свій об'єктив.

Годар

Нагадаємо, відома російська співачка Наташа Корольова, якій заборонили в'їзд в Україну, опублікувала домашнє відео, де її чоловік Сергій Глушко, відомий як Тарзан, позує у дивному вбранні.

Як повідомляв Znaj.ua, популярний американський репер Mac Miller, який у віці 26 років, помер у США, буквально "передбачив" свою смерть.

Також Znaj.ua писав про те, що фанати 39-річної співачки Ані Лорак були впевнені, що вона простила зраду чоловікові Мурату Налчаджиоглу. Однак днями співачка поспілкувалася з журналістами і зробила дивну заяву.