Днями на YouTube з'явився запис з VIP-поминок по Йосипу Кобзону під назвою "Прощальний тост кращого друга Йосипа Кобзона".

В описі до ролика автор вказує, що на відео з тостом виступає Анзорі Кікалішвілі, російський політичний і громадський діяч.

Кобзон

Цікаво, але переглянувши запис, можна переконатися, що атмосфера на поминках зовсім не траурна. Гості заходу весело спілкуються, обіймаються, посміхаються, розповідають тости, жарти і активно плескають в долоні.

поминки

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що вдова Йосипа Кобзона шокувала всіх: жінка на ім'я Неллі мило розмовляла з друзями за столиком, а потім почала наводити марафет. Однією рукою вона натхненно фарбувала губи помадою, а іншою - тримала дзеркальце.

вдова Кобзона

Наостанок згадаємо про те, радянський і російський співак, депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон помер у четвер, 30 серпня.

Користувачі соцмереж миттєво відреагували на смерть відомого "політика", оскільки той яро підтримував сепаратизм на Донбасі, неодноразово їздив до бойовиків на окуповані території з концертами і всіляко підтримував бойові дії в Україні і агресію Росії. У тому числі і анексію Криму.

До слова, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що тяжка хвороба Йосипа Кобзона – це прокляття першої дружини музиканта, співачки Вероніки Круглової. Жінка прокляла його, коли була при смерті.

За непідтвердженими даними Круглова ледь не померла через крововтрату після аборту. Про це пише Starhit.

колишня дружина Кобзона

"Майбутнє подружжя познайомилося в Ленінграді на одному з концертів. Проти шлюбу Круглової і Кобзона виступала мати співака.

Кобзон

Подейкували, що дружина завагітніла через рік після весілля, що призвело знаменитого артиста в жах. Музикант змусив жінку зробити аборт, який ледь не став причиною страшної трагедії – Круглова мало не померла через сильну кровотечу”, - пише видання.

Коли Круглова була присмерти, то сказала пророчі слова: "Бог покарає тебе за це. Він все бачить". Зараз співачці 78 років і вона переїхала в Америку. Про шлюб зі знаменитим музикантом жінка згадувати не любить, як і про той нещасливий день.

весілля Кобзона

Нагадаємо, легендарний радянський і російський співак Валерій Леонтьєв несподівано відмовився від участі в концертах "Нової хвилі", які проходять в Сочі, через неприємну хворобу.

Як повідомляв Znaj.ua, фанати 39-річної співачки Ані Лорак були впевнені, що вона простила зраду чоловікові Мурату Налчаджиоглу. Однак днями співачка поспілкувалася з журналістами і зробила дивну заяву.

Також Znaj.ua писав про те, що популярний американський репер Mac Miller, який у віці 26 років, помер у США, буквально "передбачив" свою смерть.