Сучасна пластична хірургія стала настільки доступною, що багато хто заходять в спеціалізовані клініки. Не складають виключення і знаменитості. Крім збільшення грудей, губ і уколів ботоксу, зірки люблять балуватися ринопластикою.

Так, нещодавно шанувальники викрили у пластиці носа популярну російську актрису Єлизавету Боярську. Але таких зірок, як виявилося, хоч греблю гати.

Кеті Топурія

Грузинська та російська співачка Кеті Топурія зізналася, що зробила операцію виключно в медичних цілях, їй було важко дихати через викривленої перегородки. Після ринопластики кінчик носа Топурії опустився, і пропала горбик. Шанувальники відзначають, що співачці це тільки до лиця. Але головне —тепер зірку легше дихати, і вона знову тішить шанувальників новими піснями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наталія Подольська

Російська співачка Наталія Подольська зробила ринопластику з тієї ж причини. Учасниця "Фабрики зірок" зізналася, що неправильна форма носа ускладнювала творчу діяльність і заважала їй дихати. Наталія Подольська робила операцію ще до участі в телепроекті, але вона виявилася невдалою і не принесла бажаного ефекту. Через кілька років довелося повторити процедуру, і результат порадував шанувальників на фото до і після операції.

Олена Воробей

Російська артистка комедійного жанру Олена Воробей прославилася аж ніяк не привабливою зовнішністю, а почуттям гумору і артистизмом. Тим не менш, зірка зізнається, що завжди мріяла виглядати не тільки смішно, але ще сексуально. Тому Воробей зробила ринопластику і збільшила груди.

Світлана Лобода

Світлана Лобода завжди відрізнялася привабливими зовнішніми даними, але навіть така красуня знайшла в собі недоліки і звернулася до пластичного хірурга. Офіційно вона цього не підтверджувала, але по знімках "до і після" шанувальники помітили явні зміни.

Нагадаємо, Лобода показала справжнє обличчя.

Як раніше повідомляв Знай.uа, бджілка Гросу залетіла у вулик до одруженому чоловікові.

Також портал Знай.uа повідомляв про те, що російська Кардашьян зганьбилася поплившими грудями.