Співачка і актриса Селена Гомес, яка прикрасить жовтневий випуск американського модного глянцю ELLE, постійно викладає в своєму Instagram знімки, завдяки чому вже назбирала понад 140 мільйонів підписників, кількість яких збільшується з кожним днем.

На фото зірка зазвичай позує в купальниках, веселиться на вечірках, зустрічається з друзями або презентує фотографії своїх колаборацій з відомими світовими брендами.

На останніх опублікованих знімках Селена п'є коктейль в одному з нічних клубів, при цьому на ній одягнено плаття без бретелей чорного кольору. Однак увагу фоловерів привернув бюст співачки, який, на думку багатьох підписників, збільшився в розмірах.

Так, якщо порівняти попередні фото зірки, груди її раніше виглядали менш ефектно. Що ж, правда це чи ні, ми побачимо вже зовсім скоро, коли у соцмережі Селени з'являться нові фотографії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Селена Гомес розповіла про наболіле. Селена Гомес проводить вільний час з друзями і публікує у соцмережі фото своєї великої і згуртованої компанії. Дивлячись на них, здається, що співачка повністю відійшла від колишніх переживань і страждань.

Однак, це не зовсім так, і насправді всі ці кадри – лише відфільтрована картинка. Своїми філософськими роздумами про наболіле Селена Гомес поділилася в Instagram.

"Хочу поділитися думками, які не давали мені спокою деякий час. На цій сторінці я розповідаю про своє життя. Я публікую тут все, чим хочу поділитися з вами. Чую, як люди весь час говорять про те, що хочуть, щоб у них було чуже життя, про яке знають лише з кількох знімків. Ми всі робимо це. Я ділюся з вами щасливими моментами. Повірте, моє життя не завжди таке відфільтроване і яскраве. У кожного з нас – свій власний шлях", - написала співачка.

Нагадаємо, заручини колишнього перетворили Селену Гомес в щось страшне.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що користувачі накинулися на саму популярну дівчину в Instagram.

Також портал "Знай.uа" писав, що найпопулярніша дівчина Instagram впала в депресію.