Журналісти активно пишуть про особисте життя Євгенія Петросяна після гучного судового процесу між легендарним коміком і відомою гумористкою Оленою Степаненко.

Звичайно, розлучення такої пари - це їжа для роздумів практично для всіх поколінь, які коли-небудь спостерігали за їхньою творчістю.

Зіркова пара в даний момент знаходиться в процесі поділу капіталу. А ось представники російських ЗМІ вирішили з'ясувати, звідки взялися такі космічні суми.

Петросян і Степаненко

За інформацією журналістів, у процесі поділу майна Степаненко заявила, що хоче отримати 80% від усього стану подружньої пари, при цьому оцінивши їх у півтора мільярда рублів (приблизно 612,7 мільйона гривень). Питання походження цієї нескромної суми хвилювало багатьох.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак в мережі нещодавно з'явилася інформація, що продакшн-студії Євгена Петросяна юридично оформлені як некомерційні громадські організації. Це дозволяє гумористу приховувати доходи та авторські виплати на фоні розділу 1,5 млрд рублів спільного майна з Оленою Степаненко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 серпня в Москві, в Хамовницькому суді відбулося засідання у справі про розлучення Євгенія Петросяна і Олени Степаненко. І на ньому дружина трохи змінила свої вимоги і зважилася залишити гумористу більше спільно нажитого майна.

На черговому засіданні з'ясувалося, що тепер Олена Степаненко хоче забрати вже не 80% загальної власності, а лише половину. Крім того, для того, щоб прискорити весь процес розлучення, артистка відмовилася від виділення справи про розподіл майна в окреме виробництво.

Варто нагадати, що у зв'язку з трагічною смертю Кобзона, його друзі вирішили вшанувати його пам'ять і поділитися своїми спогадами про виконавця. Петросян, наприклад, зазначив, що для артистів це непоправна втрата не тільки друга, але і захисника — як у житті, так і в мистецтві.

Нагадаємо, молода коханка Петросяна зізналася, як його "приручала".

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, як Петросян нашуткував мільярд.

Знай.uа писав, молода коханка Петросяна подарує йому спадкоємця.