Ти пам'ятаєш ту дивну, трохи космічну, секретарку Жданова з "Не родись красивою", яка за підсумком стала красунею і вийшла за боса заміж? Ми знайшли її нинішні фото і готові показати, якою стала актриса театру і кіно Неллі Уварова.


Як відомо, актриса поєднувалася шлюбом з режисером серіалу "Не родись вродливою" Сергієм Пікаловим, з яким вони познайомилися на знімальному майданчику.
Їх шлюб тривав всього три роки, і на даний момент Уварова щаслива в новому заміжжі з актором Олександром Гришиним. У подружжя є семирічна дочка Ія і півторарічний син Гнат.


Шанувальники відзначили, що актриса значно набрала вагу, а також кардинально змінила зачіску.
"Жесть! Ви дуже змінилися після серіалу!", "Ніби зовсім інша людина", - пишуть фанати у соцмережі знаменитої актриси.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Раніше стало відомо, що соцмережі підірвали фото співачки Наді Дорофєєвої, яка поправилася. Багато користувачів запідозрили, що дівчина вагітна. Нагадаємо, що музична виконавиця перебуває у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Багато відзначили, що не впізнають струнку зазвичай Надію. Але більша частина фоловерів в Инстаграмі з захопленням відгукнулася про зміни у зовнішньому вигляді співачки.


Також раніше Знай.UA публікував фото з аккаунта Насті Каменських, яка показала свої форми. На фото помітний рельєфний прес і стрункі ноги дівчини. Сама Настя зазначила, що їй ще є над чим працювати, так що вона точно досягне своєї мети.


Знай.UA також повідомляв, що Оксану Марченко віднесли до тих популярних осіб, які в опитуваннях про впізнаваність вважаються найпопулярнішими. Такою інформацією поділився керівник каналу "1+1" Олександр Ткаченко.