На популярному щорічному конкурсі "Нова хвиля" сталася НП: відомому співакові Валерію Леонтьєву довелося терміново викликати швидку допомогу. Медики прописали 69-річному артистові постільний режим: із запаленням легенів жартувати не варто.

Протягом двох днів Леонтьєв перебував у готельному номері під наглядом лікарів, під входом 24 години на добу чергувала "швидка". Про це на прес-конференції розповів відомий композитор і продюсер Ігор Крутий.

"Валерій Леонтьєв насилу пересувався по номеру. У нього пневмонія. Ми викликали йому "швидку". Ось зараз гадаємо, як йому сьогодні виходити на сцену. Але сам Валера дуже хоче сьогодні бути на сцені. Думаю, приїде, виступить", - сказав продюсер.

Багаторічну музу конкурсу залишили за бортом

В російському місті Сочі пройшов музичний фестиваль "Нова хвиля 2018". У цьому році на сцену виходили не тільки молоді співаки з 15 країн, але і відомі зірки. Відсутня тільки муза фестивалю - Алла Пугачова. Відомий композитор і продюсер, голова журі конкурсу Ігор Крутой в одному з недавніх інтерв'ю заявив, що в цьому році Примадонну не запрошував.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники стурбовані станом Ігоря Крутого

Користувачі соціальних мереж обговорюють останні новини про відомого композитора Ігоря Крутого: не так давно заговорили, що чоловіка атакувала онкологія. А сказав про це скандальний співак Йосип Кобзон незадовго до смерті, причиною якої став рак. Останнім часом композитор дуже схуд, одяг на ньому буквально висить, а упізнати його вдається насилу.

Нагадаємо, вперше в житті Пугачова зрадила улюбленій справі.

Як повідомляв Знай.uа, подружки Пугачова і Вайкуле "підчепили" відомого музиканта на пляжі.

Також портал Знай.uа писав, що Галкін піде до Орбакайте через гроші: Пугачовій напророкували самотню смерть.