У соціальних мережах утворилася хвиля занепокоєння за Олю Бузову, яка після свого популярного шоу "Заміж за Бузову" стала частіше страждати від депресій та нервових зривів.

Шанувальники пишуть, що проект відомої ведучої негативно відбився на її емоційному стані.

Користувачі мережі переймаються за Ольгу Бузову і стверджують, що після романтичного проекту артистка страждає від наслідків шоу. Багато хто заявив, що останнім часом Ольга нервова і напружена, а сама телеведуча скаржиться, що стала менше спати.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вся справа в тому, що Бузова тепер на екрані дивиться шоу і вперше чує всі коментарі учасників-чоловіків про неї.

"Оля, вони тебе не варті, знайдеш собі і без шоу хлопця", "Оля, не плач! Все пройде і ти зробиш свій вибір! І будеш дуже щасливою!", "Безсоння і нервовий зрив, ось, що Оля отримала в результаті", "Так вона нікого не вибрала. Сидить зараз одна", "Знову твої соплі вислуховувати!", - прокоментували пост Бузової її шанувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в черговому випуску шоу "Заміж за Бузову" співачка і телеведуча стрибнула на параплані. На таке незвичайне побачення вирішив зводити її один з шанувальників.

У шоу "Заміж за Бузову" учасники намагаються завоювати серце відомої телеведучої та співачки Ольги Бузової. Кожна серія будується за єдиним сценарієм: учасники проходять вигадане Ольгою випробування, а переможець відправляється на побачення з нею.

Так, під час зйомок одного з епізодів учасник влаштував дівчині рандеву в горах і запропонував політати на параплані над італійським озером.

Варто нагадати, що 30-річний Артем Дзюба розповів про своє ставлення до 32-річної Ольги Бузовій, відповідаючи на запитання гравців жіночої футбольної збірної. Нападник національної збірної Росії та "Зеніта" 30-річний Артем Дзюба висловився про співачку Ольгу Бузовій в інтерв'ю, опублікованому на каналі російської збірної на YouTube.

Нагадаємо, Бузова шокувала фанатів міною без косметики.

Як повідомляв Знай.uа Бузова показала окільцьований безіменний.

Знай.uа писав, Бузова в люті: її новий улюбленець приховав брудне порно-минуле.