Співак нещасний, так як в гонитві за всім перерахованим вище він позбувся найціннішого в житті.

Артист також з гіркотою висловлюється про свою занадто епатажну поведінку і заперечення загальноприйнятих норм в молодості.


Останнім часом в соцмережах активно поширюється слух про страшну хворобу Бориса Моїсеєва, яку супроводжував ще й інсульт, що трапився в 2010 році. Але він просить фанатів не панікувати і не вірити брехливим повідомленням. Крім цього, недоброзичливці "злили" брехливу інформацію про борговій ямі виконавця.
Як зазначає сам Моїсеєв, він відчуває себе в нормі, як і личить його віку, а чутки про борги перебільшені. Співак успішно гастролює та виступає на концертах, так що отриманих грошей йому достатньо для спокійного життя. Крім цього, артист встиг накопичити заощадження, так що бідність його не лякає.


Не так давно Борис Моїсеєв зазначив, що заздрить своїй колезі Аллі Пугачовій, яка не побоялася обзавестися дітьми, тоді як сам виконавець упустив свій шанс, коли міг стати щасливим батьком. В ході інтерв'ю він з жалем повідомив, що "Мені б таких діток", проте вік і стан здоров'я заважають це зробити, так що всю нерозтрачену ніжність він дарує своїй хрещениці Ксенії, дочки Олени Апіної.


До того ж, співак розповів про свою улюблену розвагу – перегляд "Дому-2", що допомагає забути про щоденні труднощі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Раніше Знай.UA стало відомо, що прихильники Бориса Моїсеєва були шоковані фотографією з панахиди Йосипа Кобзона, на якій Борис Моїсеєв виглядав вкрай болісно. Фоловери вирішили, що летальний ісход незабаром - досить очевидна річ для співака, який відновлюється після перенесеного інсульту.


Також Знай.UA повідомив, що з-за складеного заповіту Алли Пугачової загрожує старість на самоті. Психологи припускають, що Максим Галкін давно не проти піти до її дочки, Христині Орбакайте і успадкувати те, що належить останній по документу.