Відома модель та акторка Памела Андерсон черговий раз заставила про себе говорити. 51-річна зірка Playboy передумала виходити заміж за 32-річного футболіста Аділя Рамі.

Як стало відомо із зарубіжних видань, фатальна білявка відповіла "ні" на пропозицію руки та серця, яку зробив їй молодий бойфренд. А згодом узагалі з ним порвала.

Але, як виявилось, на такий жорстокий крок щодо бойфренда Пем пішла із благородних причин. Про це пишуть TMZ та Page Six, посилаючись на свої джерела з оточення моделі.

Повідомляється, що Аділь заздалегідь презентував Памелі обручку Cartier. Але коли справа дійшла до офіційного освідчення - несподівано отримав гарбуза. Через кілька днів після своєї відмови Андерсон узагалі поставила крапку в цих стосунках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час коштовну прикрасу Пем вертати покинутому бойфрендові не стала, а навіщось віддала її своєму синові Брендону.

Причиною рішення Памели розпрощатися з Аділем нібито стало її знайомство з 2-річними синами-двійнятами футболіста від попередніх стосунків. Хлоп'ята так сподобалися Пем, що їй стало шкода, що Рамі проводить із ними мало часу, і вона вирішила відступити. Андерсон хоче, щоби в Аділя був шанс налагодити стосунки з матір'ю своїх малят.

"Памела відчуває, що вона - причина того, що Аділь проводить недостатньо часу зі своїми дітьми. Вона забирає себе з його життя, щоби він зміг вчинити правильно і бути зі своїми дітьми. Це самопожертва з боку Памели, вона щирий романтик, та її серце розбите. Аділеві було складно балансувати між Памелою і здоровими стосунками з його колишньою, матір'ю його дітей", - пояснив інформатор.

"Приносити жертву заради коханої людини - це притаманно Памелі. Це все заради його щастя і заради його дітей... Вона знає, що одного дня він їй за це подякує", - додав інсайдер.

Андерсон уже виїхала з будинку на Французькій Рив'єрі, де вони жили разом з Рамі. Нині вона перебуває в Парижі.

До слова, розрив Памели з футболістом може дати шанс іншому залицяльнику білявки – російському мільярдеру Євгену Лебедєву, який намагається підкорити її серце широкими жестами. Але наразі Андерсон хоче побути сама.

Нагадаємо, що ще зовсім недавно Памела Андерсон хотіла покінчити із самотністю і офіційно зареєструвати свої стосунки із молодшим від неї на 19 років бойфрендом 32-річним футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Памела Андерсон зізналася, що мала поганий досвід групового сексу.

Також "Знай.ua" писав, що 51-річна Памела Андерсон готується втретє стати мамою.