Під кінець літа про себе голосно заявила відома ведуча Ольга Бузова завдяки своєму новому шоу "Заміж за Бузову". Відразу після прем'єри шоу на телебаченні відбулася низка досить жорстких скандалів.

Найчастіше ці скандали пов'язані з тим, що Бузова іноді дивувала своєю поведінкою і вона вела себе абсурдно, а іноді просто жорстоко.

Відомий астролог Катя Кайлас оцінила шанси Бузової знайти любов на шоу виходячи з дати її народження.

Ольга Бузова

Співачка народилася на стику астрологічного знака Козеріг, під яким народжуються працьовиті та відповідальні люди-кар'єристи, і Водолія, під яким з'являються на світ "божевільні генії". Суперечність цих знаків і створює конфлікт в Бузовій – вона намагається бути серйозною, але це їй швидко набридає, і вона починає діяти шалено і дивно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У планеті Венера, що відповідає за відносини і любов, у Бузовій також Водолій. Це говорить про те, що знаменитість більше цінує дружбу, ніж подружню вірність і виступає за вільні стосунки, засновані на довірі.

У позиції Марса у Бузовій Скорпіон, а значить і її чоловік повинен володіти характером скорпіона – владним, сильним характером, у чомусь беззаперечним і безжальним. Настільки сильні особистості на шоу поки не були помітні.

Учасники шоу Заміж за Бузову

Однак поки Бузова шукає любов, вона нерідко зачіпає почуття власної гідності деяких претендентів на її серце, і деякі встигли помститися їй за образу.

Наприклад, Андрій Наумов, один з близнюків, опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото з Жан-Мішелем Щербаком, своїм нещодавнім конкурентом. При цьому поряд з учасниками стоять два пакети з написами "Піар" та "Просто друг-нахаба" і хэштегами шоу. Цим Щербак і Наумов хотіли показати те, як їх оцінила Бузова, і те, як вони незадоволені такою оцінкою і видаленням з проекту.

Варто нагадати, що в соціальних мережах утворилася хвиля занепокоєння за Олю Бузову, яка після свого популярного шоу "Заміж за Бузову" стала частіше страждати від депресій і нервових зривів. Шанувальники пишуть, що проект відомої ведучої негативно позначився на її емоційному стані.

Нагадаємо, відчайдушний крок Бузової заради кавалера розбурхав хейтерів.

Як повідомляв Знай.ua Ольга Серябкіна проводила літо голою фотосесією.

Знай.uа писав, російський футболіст не оцінив таланти Бузової.