Відома модель та донька голлівудського актора Джонні Деппа Лілі-Роуз Депп і його колишня дружина акторка Ембер Херд з'явилися разом на одній вечірці в Торонто.

Журналісти чекали дикої перепалки між 32-річною акторкою і 19-річною моделлю, якщо згадати, що під час розлучення Херд зіпсувала репутацію Деппа звинуваченнями у рукоприкладстві. Про це пишуть канадські ЗМІ.

Модні експерти відзначили, що обидві знаменитості виглядали чудово на заході. Херд одягла чорну напівпрозору довгу сукню з квітковим вишитим орнаментом і чорне боді, а Депп вибрала відверту біло-червону сукню з довгими рукавами.

Проте любителі скандалів не дочекалися чергового від зустрічі двох знаменитостей. При цьому навіть не ясно чи бачили вони один одного на заході, але, в будь-якому випадку їм було з ким спілкуватися.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Джонні Депп

Варто зауважити, що нещодавно Херд могла зустрітися з 55-річним колишнім чоловіком в Сан-Дієго на Comic-Con. Обидві знаменитості були запрошені в якості запрошених зірок на цей захід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, хворобливим виглядом. Як видно на фото, 54-річний Депп дуже сильно схуд, виснажився та постарів. Пішли чутки про те, що актор був важко хворий або занадто зловживає наркотиками.

Проте фанати можуть бути спокійні, так як з'ясувалося, що Депп схуд заради нової ролі: він зіграє хворого на рак 54-річного професора у фільмі "Річард прощається".

Варто нагадати, що модель і дочка Джонні Деппа була помічена папараці в досить неохайному вигляді. Дівчина явно була в домашньому образі, до того ж вирішила не надягати під тонку футболку білизна. За що її і розкритикували фанати.

Донька американського актора Джонні Деппа та легендарної Ванесси Параді Лілі Роуз-Депп у свої 19 років вже почала успішно будувати кар'єру. Вона є досить затребуваною акторкою і моделлю. Останнє фото дівчини, яке потрапило в мережу, користувачі назвали модним провалом.

Нагадаємо, Джонні Деппу напророкували дуже швидке закінчення кар'єри.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікуване "Місто брехні" з Джонні Деппом прибрали з прокату.

Знай.uа писав, Джонні Депп звинуватив колишню у побитті.