В день народження одіозного пропагандиста Кремля Йосипа Кобзона пропонуємо пригадати найгучніші скандали, пов'язані з його смертю. Читайте про це у матеріалі Clutch.

"Лицемірство" Яни Рудковської

Незадовго після новини про смерть Кобзона російська телеведуча написала зворушливий пост, в якому висловила повагу до музиканта.

"Сьогодні пішов з життя велика людина і Великий артист! Йосип Давидович довгі роки подавав нам приклад мужності та оптимізму, вміння не здаватися й боротися до останнього. Він допомагав нам і порадами, і надихав, і завжди був поруч. Його творчість вже давно стала частиною культури Росії і залишиться назавжди з нами. Складно усвідомлювати, що з кожним роком ми втрачаємо тих, хто створював цю епоху! Був прикладом і кумиром для 3 поколінь! Вічна пам'ять і найщиріші співчуття родині та близьким. RIP", – написала Рудковська.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Але Рудковська горювала недовго і вже через кілька годин виклала власне фото. Це викликало бурю обурення серед її передплатників.

Затяжне мовчання Алли Пугачової

Пугачова дуже довго не коментувала смерть Кобзона, чим викликала нерозуміння і гнів з боку шанувальників.

"Алла Борисівна, ну, не вірю я, що Вам невідомо про смерть Кобзона. Невже Вам наплювати на нього? Адже ви досить близькі були! Де пост про Йосипа Давидовича?", "Так вже засиділася в своєму замку з молодим чоловіком, що плювати хотіла на власних друзів. Скільки вже наших зірок сказали про Кобзона, а тут взагалі тиша. Не розумію", "Де пост про Йосипа Кобзона? Адже він помер, Алла Борисівна!" – писали фанати.

Зрештою Пугачова все ж опублікувала запис, який присвятила покійному музиканту.

"У моєму серці ти залишишся таким. Прощавай", – розповіла зірка.

Софія Ротару не прийшла на похорон

Ротару проігнорувала похорони співака. Шанувальники активно запитували її про це в соцмережах, але співачка вважала за краще відмовчуватися.

Нагадаємо, вдова Кобзона шокувала поведінкою на поминках.

Як повідомляв Знай.ua опубліковано останні прижиттєві фото Кобзона.

Також Знай.ua писав, перша дружина напророкувала Кобзону смерть.