17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги.

Внучка Софії Ротару продовжує захоплювати відмінним почуттям стилю і стрункою фігурою. Напередодні вона розмістила в інтернеті свіже фото, на якому зображена в стильному вбранні: міні-шортах і блузці з рукавами "летюча миша".
Користувачі мережі просто у захваті від образу молодої манекенниці. "Чудова", "Сама досконалість", "Ідеальна", - пишуть шанувальники дівчини.

Нагадаємо, що Соня - дочка музичного продюсера Руслана Євдокименка, єдиного сина Софії Ротару. Дівчина вже кілька років намагається себе в модельному бізнесі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На початку 2017 року Софію Євдокименко визнали найкрасивішою моделлю України – дівчина перемогла в номінації "Краща модель" в рамках українського Тижня моди.

Сьогодні Соня є обличчям відомих брендів та успішно дефілює на подіумах різних тижнів мод по всьому світу. І вже ніхто не сумнівається, що онучка Софії Ротару незабаром може стати такою ж популярною, як і її легендарна бабуся.
Зовнішність Соні поєднує простоту, елегантність і витонченість. Все це разом з її почуттям стилю підкреслює привабливість і індивідуальність дівчини. Західні критики щосили порівнюють Софію з молодою Сінді Кроуфорд і пророкують їй ідеальну кар'єру.

Та заняття Софії не обмежуються модельним бізнесом. У вільний час дівчина займається вивченням іноземних мов. Крім того, вона захоплюється їздою верхи. Також Соня пробує свої сили в музиці і не забуває про заняття спортом.

Ось така різнобічна людина ховається за ефектною зовнішністю моделі. Названа на честь бабусі, Соня будує своє майбутнє, повністю виправдовуючи надії батьків і самої Софії Ротару.

Нагадаємо, нещодавно онука Софії Ротару опублікувала фото із Сен-Тропе, на якому позує в красивому вечірньому платті з глибоким вирізом, оголивши засмаглу ніжку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Софія Євдокименко привітала свою маму з Днем матері в Instagram відвертим фото у "голій" вишиванці.

Також "Знай.ua" писав, що онука Софії Ротару Софія Євдокименко продовжує підкорювати модельний світ, активно знімаючись в нових фотосетах.