Анфіса Чехова розповіла, що секрет якісного сексу для неї полягає в надмірній вазі.

Раніше ведуча важила 90 кілограмів і це давало їй можливість втомлюватися під час інтиму. Жінка стала зіркою після передачі "Секс з Анфісою Чеховою".

Посаду ведучої в даному шоу вона отримала в 19 років. Анфіса Чехова повідомила, що тоді була незайманою і у неї було мало досвіду для того, щоб торкатися відвертих тем. Однак вона відмінно впоралася зі своєю роботою.


Зараз Анфіса Чехова сидить на строгій дієті. Вона повністю виключила солодке, обмежує споживання м'яса. Ведучій почало подобатися її відображення в дзеркалі. Також Чехова відзначила, що їсть багато овочів і фруктів. Жінка пояснює своє бажання схуднути тим, що їй важко "носити" зайві кілограми.


Більше року тому зірка телебачення пережила розлучення з чоловіком Гурамом Баблішвілі. Розлучилися вони мирно. Чоловік залишив колишній дружині машину і квартиру. Він часто бачить сина Соломона. Не так давно Бабліашвілі був на відпочинку зі спадкоємцем в Грузії, куди колишній чоловік Чехової планує переїхати жити.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Раніше стало відомо, чому люди набагато більше хочуть сексу влітку. Так, вони стверджують, що сонячне світло істотно збільшує вироблення серотоніну, який покращує настрій людей. Також він дарує відчуття щастя і задоволення. Також при попаданні на шкіру, сонце зменшує вироблення мелатоніну, який робить людину сонною і втомленою, відбиваючи бажання взагалі щось робити.


Знай.UA повідомляв, що вчені знайшли важливий фактор, який впливає на сексуальність чоловіків і жінок. Так, вчені з Німеччини розповіли, чому у відповідальних людей більше сексу в житті.


Також Знай.UA писав про те, що інтимні фото скандально відомої 19-річної моделі потрапили в Мережу.