Нещодавно мережу сколихнуло нове фото скандальної Даші Астаф'євої, яке вона розмістила на своєму Instagram-канал.

До фото вона додала багатозначний підпис: "Доводиться допомагати тим, кому складно тримати себе в руках ..."

Астаф'єва

У мережі відразу ж бурхливо відреагували на провокацію співачки, додавши:

А можна до вас влаштуватися у вашу жахливу контору?!, Ось це я розумію, підтримка, Дуже красиво вам з таким кольором волосся. Сексі !, Допоможи і мені будь ласка), Даша, блонд це твоє! красуня, Як же добре в кольорі блонд! Чудово)

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Звичайно ж, висновки залишаються тільки за вами.

Астаф'єва

До слова, популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість позувала для журналу Cosmopolitan, розкривши кілька основних секретів по догляду за волоссям і шкірою.

Астаф'єва

Правда, для цього артистка повністю роздяглася, залишивши тільки колготки в сіточку і ледь прикривши руками масивні груди.

Астаф'єва

"@cosmopolitanukraine Секрети, якими я не просто ділюся....Я дарую вам, милі, і не дуже, пані", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери одразу ж взялися оцінювати пікантний кадр Даші: "Жінка в своїй історії, дуже зворушливо", "Ви супер", "..складний замок..", "Красуня", "І не дуже))) посміялась від душі)))", "Вау Дашенька ти прекрасна сексі красуня", "Спокусниця!".

Нагадаємо, Анфіса Чехова розповіла, що секрет якісного сексу для неї полягає в надмірній вазі.

Як повідомляв Znaj.ua, популярна американська акторка Ембер Херд з'явилася на сторінках вересневого випуску популярного глянцевого видання Coveteur.

Також Znaj.ua писав про те, що за чотири десятки років Кейт встигла з'явитися на сотнях обкладинок модних видань, десятки раз пройти по подіуму, знятися в десяти музичних відео, випустити фотокнигу The Kate Moss Book, створити колекції одягу для Topshop і Equipment, розробити аксесуари для Longchamp, а також косметичні лінії для Rimmel і Decorté.